Bioderma Hydrabio Mist Spf 30 Klub Spar
15%

Elements ApS

Bioderma Hydrabio Mist Spf 30

anti-age mist med solfaktor

Styrke: 30 SPF

Indhold: 50 ml

V.nr.: 218904

På lager - sendes inden for 1-2 hverdage

Klubpris:119,20 kr. Vejl. pris DKK 149,00 kr. 12665
{{quantity}} stk er lagt i kurven

Bioderma Hydrabio Eau de soin SPF 30

50 ml

For første gang nogensinde - en fugtgivende mist, der forebygger for tidlig aldring af huden. Hydrabio Eau de soin SPF 30 er både usynlig, effektiv, fugter i dybden, beskytter mod UV-stråler og danner et antioxidant skjold.

Anvendelse:

Hydrabio Eau de soin SPF 30 kan bruges som UV-beskyttelse og fugtfrisker i løbet af dagen. Ryst flasken og luk øjnene. Spray over ansigt og hals fra ca. 20 cm afstand.

Resultat:

  • Takket være Cellular Bioprotection aktiverer huden sit eget naturlige forsvar og beskytter sig selv mod solens skadelige stråler indefra. Kombineret med UVA-/UVB-filtre virker denne SPF 30-beskyttelse som en barriere mod synlige og usynlige solstråler. E-vitamin modvirker oxidativ stress.
  • Hjælper med at bekæmpe for tidlig aldring af huden og stimulerer hudens evne til at bevare fugten i cellerne, så huden rehydreres og føles komfortabel samt genvinder sin udstråling. På en varig måde

Indeholder:

Parabenefri, parfumefri, alkoholfri

Findes også i:

Hydrabio H2O, Hydrabio Serum, Hydrabio Gel-Crème, Hydrabio Crème og Hydrabio Perfecteur SPF 30

Tip:

  • Der er ingen grund til at fjerne make-up for at anvende solbeskyttelse. Hydrabio Eaude soin SPF 30 fikserer make-up’en, samtidig med at den beskytter mod UV-stråler.

Anmeldelser (0)

Log ind i kundeklubbben for at anmelde produktet. Har du spørgsmål til varen, kan du kontakte os på info@webapoteket.dk eller telefon 8785 1133 Bioderma Hydrabio Mist Spf 30}