Mød vores fagpersonale

På Webapoteket bliver du rådgivet af et stærkt hold af apoteksfagligt personale. Her kan du lære os bedre at kende. 

 

Anne B.
Farmakonom

Jeg er uddannet farmakonom tilbage i 1999, og mine mange års erfaring indebærer også nogle år på fysisk apotek, hvor du kunne møde mig i skranken. I dag kan du møde mig over telefonen, chatten, eller når jeg svarer på dine mails.

Mit fokusområde er modermælkserstatning og ernæringstilskud. Der findes mange typer af ernæringsdrikke, og derfor er det er vigtigt med den rigtige rådgivning, når du har behov for disse – uanset om det er som supplement til mad eller som fuldgyldig ernæring. Her på apoteket har vi desuden et bredere og mere specialiseret udvalg af modermælkserstatning, end du finder andre steder. Jeg holder af altid at give god hjælp, så du kan træffe det rette valg, når det kommer til ernæring til din baby, som måske er for tidligt født eller har allergener at tage hensyn til.

Særlige interesseområder:
Muskel, led og knogler, centralnervesystemet, smerter og neuro, ernæring og modermælkserstatning

 

Gunvor B.
Farmaceut

Jeg er uddannet farmaceut, og har derfor stor viden indenfor ekspedition og håndtering af lægemidler. Jeg er desuden uddannet som behandlerfarmaceut, så jeg kan hjælpe med at genordinere lægemidler (genudstede recepter) indenfor udvalgte lægemiddelgrupper. Det kunne for eksempel være p-piller eller blodtrykssænkende medicin.

I mine 25 år i apoteksbranchen har jeg været de første mange år på fysisk apotek. På Webapoteket er jeg kvalitetschef, hvilket betyder, at jeg er med til at sikre kvaliteten for arbejdsgangene på apoteket, således at vi altid lever op til Lægemiddelstyrelsens krav til lægemiddeldistribution. Det er essentielt for at sikre, at de lægemidler, du som kunde modtager, altid har den samme høje kvalitet. Man kan sige, at jeg sørger for, at rette pille ender i rette mund.

På Webapoteket står vi hver dag over for mange forskellige helbredsmæssige problemstillinger, der skal vejledes i. Jeg synes, at det altid er interessant at rådgive og hjælpe dig med at foretage de rette valg, både indenfor medicin og livsstil.

Jeg har mange års erfaring med vejledning af farmaceutstuderende, og på Webapoteket er vi klar til at modtage farmaceutstuderende fra både Syddansk Universitet og Københavns Universitet.

Særlige interesseområder:
Lægemidler, kvalitet, medicinsk udstyr og medicare

 

Line C.
Farmakonom

Jeg er farmakonom, og siden jeg blev færdiguddannet i 1998, har jeg arbejdet på både sygehusapotek , fysisk apotek, i lægepraksis og nu på Webapoteket. Jeg har derfor stor erfaring med at vejlede og rådgive indenfor blandt andet lægemidler, hudplejeprodukter, sundhed og sygdom. På webapoteket giver det specielt god mening, da jeg i mit daglige arbejde sidder med chat, mail og telefon og har mulighed for at hjælpe dig på bedste vis herigennem.

Mit fokus er på dermatologi, hudpleje og hudproblemer. Mange har behov for særlig pleje i forbindelse med udfordringer som rosacea, akne eller atopisk hud/eksem. Her på apoteket har vi specialiserede dermatologiske hudplejeserier, og jeg vil altid kunne vejlede dig i hvilke produkter, der bedst kan hjælpe dig - for eksempel i forbindelse med medicinsk behandling for akne, hvor det er vigtigt at være klædt godt på, så man kan tage sine forholdsregler for at sikre mindst mulige bivirkninger og gener.

Særlige interesseområder:
Dermatologi, dermakosmetisk hudpleje (til den syge hud), hudpleje

 

Lis M.
Farmakonom

Jeg har erfaring som farmakonom siden 1994, og jeg har i mange af årene arbejdet på fysisk apotek samt ved en medicinalgrossist. Som farmakonom på Webapoteket er jeg blandt andet medansvarlig for at bestille og sende dosispakket medicin til de borgere, som har behov for at få deres medicin leveret i pakkede doser til dagens medicinindtag.

Derudover er mit primære interesseområde inhalatorer til astma og astmadevices og rådgivning i korrekt brug af disse. Der er risiko for, at man som astmapatient eller patient med en anden sygdom, der kræver inhalationsmedicin, ikke bliver behandlet optimalt, hvis medicinen ikke anvendes korrekt. Derfor er jeg meget glad for at være med til at sikre, at du som patient og kunde hos os indtager din medicin korrekt.

Særlige interesseområder:
Hormoner til systemisk brug og respirationsorganer, allergi, astmadevices

 

Pia V.
Farmakonom

Den vigtigste opgave for mig er at vejlede om en fornuftig tilgang til sundhed samt at give den rette rådgivning i forhold til sygdomme. Min baggrund for at kunne udføre dette job er, at jeg er uddannet farmakonom og har flere års erfaring fra fysiske apoteker samt vagtapotek, inden jeg startede på Webapoteket.

På det fysiske apotek mødte du mig bag skranken, her på Webapoteket møder du mig bag chat, mails og i telefonen. I mit daglige arbejde sørger jeg blandt andet for at kontrollere og sende den receptmedicin, du bestiller. Jeg kan lide at vejlede, give gode råd og sørge for, at du som kunde får den viden, der er nødvendig i forhold til din sundhed.

Jeg er nysgerrig af sind, og for mig er det vigtigt altid at være opdateret i forhold til, hvad der sker i apoteksverdenen. Mit faglige interesseområde er kosttilskud. Her findes et hav af muligheder, og derfor er det vigtigt, at du kan få den rigtige rådgivning i forbindelse med køb af for eksempel vitaminer til familien. På Webapoteket er jeg med til at vedligeholde vores sortiment af kosttilskud og sørge for, at vi alle er godt klædt på til at hjælpe dig med det rette valg.

Særlige interesseområder:
Naturlægemidler og kosttilskud

 

Stine C.
Farmaceut

Jeg har været på Webapoteket, siden jeg blev uddannet farmaceut i 2021. Jeg nyder at bruge min brede viden om lægemidler hver dag, blandt andet til at hjælpe med at give en bedre forståelse for anvendelsen og virkningen af den medicin, du måtte have behov for tage.

Det er min helt store interesse at sørge for, at vi som online apotek rådgiver dig bedst muligt. Det er derfor også mig, der har ansvaret for at skrive størstedelen af de informationsmails, du modtager, når du for eksempel køber receptmedicin hos os. Jeg er desuden uddannet behandlerfarmaceut, hvilket betyder, at jeg kan hjælpe med at udstede en ny recept på visse lægemidler, som for eksempel p-piller og insulin, hvis der er behov for det.

Særlige interesseområder:
Fordøjelsesorganer og stofskifte, diabetes blodsukkerapparater 

 

 

Skal du være den næste, vi ansætter?

Du kan holde øje med ledige stillinger på Webapoteket lige her.

 

Kontakt os

Ved spørgsmål og behov for rådgivning:  kundeservice@webapoteket.dk

Henvendelser vedrørende potentielle nye samarbejder eller varer: indkob@webapoteket.dk