Bag om Webapoteket.dk

Der er sket meget siden apotekerparret Lars og Trine Persson stiftede Webapoteket.dk i 2011. Her kan du læse historien om Webapoteket.dk. 

 

Vidste du at...

Webapoteket.dk blev lanceret i januar 2011 ud fra Hadsten-apoteker Lars Perssons idé om, at der skulle skabes et brugervenligt, dynamisk og professionelt online apotek. Sammen med farmaceut Trine Løvgren Persson blev den første version af Webapoteket.dk til. Lars har drevet apotek i Hadsten og Hinnerup siden 2004 og har samtidig en lang baggrund i lægemiddelindustrien. Trine har en baggrund som leder og klinisk farmaceut på sygehusapoteket Århus samt flere års erfaring fra lægemiddelindustrien. 

I de 5 år der er gået er Webapoteket.dk løbende tilrettet og optimeret efter kundernes behov. Vi har formået at skabe Danmarks største og mest velfungerende online apotek.

 

Ny Apoteker 14. december 2016

Fra og med 14. december 2016 er leverance af lægemidler på Webapoteket.dk overgået fra Hadsten Gazelle Apotek til Gazelle Online Apotek. Dette apotek drives som Danmarks første online apoteksbevilling. For at drive apotek i skal man have bevilling af Lægemiddelstyrelsen.  Apotekeren på Gazelle Online apotek;Trine Løvgren Persson er udnævnt af Lægemiddelstyrelsen og apoteket må udelukkende sælge varer online.

 

Webapoteket.dk /Gazelle Online Apotek

Webapoteket.dk / Gazelle Online apotek beskæftiger i dag over 40 ansatte, og den først ansatte medarbejder sidder stadig og smiler i telefonen og på mail ude i forkontoret. Vores dedikerede team af medarbejdere er kernen i vores virksomhed, og er dét der i vores øjne gør, at vi kan lidt mere, lidt nemmere. Det er vigtigt for os, at holde fast i, at Webapoteket.dk er andet og mere end en onlineshop. Det er først og fremmest et apotek og vi er først og fremmest apotekspersonale. Vores farmaceuter og farmakonomer har deres faglige ballast i orden.

Webapoteket.dk er under konstant forandring, for at imødekomme kundernes behov og vi tilstræber at have en webshop som, med afsæt i apoteksfaglighed og sikkerhed, afspejler nyeste tendenser inden for e-handel. Det betyder at vi fortsat vokser, ansætter ofte nye medarbejdere og har en travlt hverdag, men humor og glæde er en fast del af vores arbejdsdag. Det skal helst være sjovt at gå på arbejde her hos Webapoteket.dk – og det tror vi på man kan mærke på det stykke arbejde vi gør for vores kunder. Følg os på Facebook, hvor vi deler artikler, nyheder og stort og småt fra hverdagen på Webapoteket.dk.