Vivag

Produktinformation: Vivag Plus, hårde vaginalkapsler. Levende mælkesyrebakterier (Lactobacillus gasseri, Lactobacillus rhamnosus). Anvendelse: Naturlægemiddel til forebyggelse og behandling af kløe, svie, tørhedsfornemmelse, lugt og/eller let øget udflåd på grund af ubalance i den normale bakterieflora i skeden. Dosering: Voksne: Behandling: 1 vaginalkapsel hver aften inden sengetid i 6-8 dage. Forebyggende: Umiddelbart efter menstruation: 1 vaginalkapsel hver aften inden sengetid i 4-6 dage. Efter antibiotikabehandling: 1 vaginalkapsel hver aften inden sengetid i 6-8 dage. Vask hænderne omhyggeligt, inden vaginalkapslen føres med en finger så langt op i skeden som muligt. Børn under 12 år: Bør ikke anvendes. Må ikke anvendes: Ved allergi over for Lactobacillus gasseri, Lactobacillus rhamnosus eller et af de øvrige indholdsstoffer. Særlige advarsler og forsigtighedsregler: Kontakt lægen, hvis symptomerne forværres eller ikke forsvinder inden for 1 uge. Effekten af samtidig anvendelse af andre vaginale lægemidler kendes ikke. Graviditet og amning: Kan anvendes. Pakninger: 10 kapsler. Læs indlægssedlen i pakningen omhyggeligt.

Vivag


Vivag er en dansk serie af intimplejeprodukter, der er designet til at opretholde den naturlige pH-balance, bekæmpe tørhed og give velvære i intimområdet hos kvinder.

Produkterne er skabt af eksperter inden for intimpleje, så du kan være sikker på, at produkterne er sammensat med skånsomme og nøje udvalgte ingredienser, der respekterer den sarte balance i og omkring underlivet.

Kvinder kan opleve tørhed, lugtgener og kløe i underlivet. Intimpleje fra Vivag giver en følelse af friskhed, renhed og komfort hver dag. I serien finder du blandt andet intimsæbe, intimgel og vaginalkapsler.Intimrens for friskhed


Intimsæberne fra Vivag er milde og skånsomme mod den sarte hud i intimområdet. Sæberne er skabt til at rense uden at forstyrre den naturlige pH-balance og indeholder ikke parfume. Du kan finde de rensende intimsæber med eller uden tranebærekstrakt og i forskellige størrelser her på siden.

Vivag Intimservietter er ideelle til en opfriskning på farten. De er lette at have med i tasken og giver dig mulighed for at opretholde en frisk fornemmelse, uanset hvor du er.Vaginal tørhed


Vivag Intimgel er et produkt for alle, der ønsker at bekæmpe tørhed i skeden og mindske ubehaget i det intime område. Den unikke gel er udviklet til at fugte huden og symptomlindre ubehag ved vaginal tørhed.

Husk, at det altid er en god idé at konsultere din læge eller gynækolog, hvis du oplever vedvarende kløe i skeden, smerte eller andre uregelmæssigheder i intimområdet, da de kan være tegn på underliggende sundhedsproblemer.