Vivag

Produktinformation: Vivag Plus, hårde vaginalkapsler. Levende mælkesyrebakterier (Lactobacillus gasseri, Lactobacillus rhamnosus). Anvendelse: Naturlægemiddel til forebyggelse og behandling af kløe, svie, tørhedsfornemmelse, lugt og/eller let øget udflåd på grund af ubalance i den normale bakterieflora i skeden. Dosering: Voksne: Behandling: 1 vaginalkapsel hver aften inden sengetid i 6-8 dage. Forebyggende: Umiddelbart efter menstruation: 1 vaginalkapsel hver aften inden sengetid i 4-6 dage. Efter antibiotikabehandling: 1 vaginalkapsel hver aften inden sengetid i 6-8 dage. Vask hænderne omhyggeligt, inden vaginalkapslen føres med en finger så langt op i skeden som muligt. Børn under 12 år: Bør ikke anvendes. Må ikke anvendes: Ved allergi over for Lactobacillus gasseri, Lactobacillus rhamnosus eller et af de øvrige indholdsstoffer. Særlige advarsler og forsigtighedsregler: Kontakt lægen, hvis symptomerne forværres eller ikke forsvinder inden for 1 uge. Effekten af samtidig anvendelse af andre vaginale lægemidler kendes ikke. Graviditet og amning: Kan anvendes. Pakninger: 10 kapsler. Læs indlægssedlen i pakningen omhyggeligt.

Vivag

Vivag er en serie af intimpleje til kvinder. Intimplejeserien fra Vivag består af en række milde og skånsomme produkter til vask og pleje samt til genoprettelse af balancen i floraen i intimområdet.

I intimplejeserien fra Vivag findes flere forskellige produkter til intimområdet, som, Vivag intimsæbe - med og uden tranebærekstrakt, Vivag intimgel, Vivag barrierecreme og Vivag intimservietter, der hjælper med at opretholde en naturlig pH-balance i underlivet. Derudover findes der også Vivag Plus som er et naturlægemiddel der anvendes til forebyggelse og behandling af kløe, svie, tørhedsfornemmelse, lugt og/eller let øget udflåd pga. ubalance i den normale bakterieflora i skeden.