Tearsagain

Tearsagain

Som navnet antyder, hjælper Tearsagain mod tørre øjne. Oplever du, at dine øjne er trætte, irriterede og måske løber i vand? Så kan det være tegn på, at du har tørre øjne. Det lyder måske underligt, at øjne, der løber i vand, kan være et symptom på tørre øjne, men det skyldes, at tårene er kroppens egen måde at prøve at kompensere for tørheden.

Tearsagain hjælper med at behandle årsagen til tørheden. Ikke i alle tilfælde, men ofte, skyldes øjentørhed, at øjets yderste fugtighedsbevarende lag er beskadiget, og at fugten derfor kan fordampe. Dette yderste lag kaldes også lipidlaget.

Øjensprayene fra Tearsagain modvirker tørre øjne ved at tilføre lipider. Lipider er mikroskopiske små fedtmolekyler. Disse små molekyler findes naturligt i vores tårer, og de hjælper blandt andet med at holde på fugtigheden. Når du har sprayet med øjensprayen og blinker, vil sprayens lipider bliver blandet med tårevæskens egne lipider, og de bliver fordelt på øjets overflade. Denne proces hjælper med at reparere og forstærke lipidlaget, således at fordampningen og tørheden mindskes.