Multi-Gyn

Multi-Gyn intimpleje

Multi-Gyn er en serie håndkøbsprodukter til intimpleje, der tilbyder effektiv forebyggelse og behandling af de tre mest almindelige lidelser i vaginalområdet; bakteriel vaginose (bakterier i skeden), skedesvamp/candida og vaginal tørhed.

Multi-Gyn produkterne genskaber den naturlige, vaginale flora, der i sig selv udgør den bedste beskyttelse mod sygdomsfremkaldende bakterier og gærsvampe.

Multi-Gyn indeholder et naturligt kompleks udvundet af aloe vera benytter kroppens egne forsvarsmekanismer til hurtigt og effektivt at sætte en stopper for disse almindelige kvindeproblemer og deres typiske følger: Generende udflåd, kløe, svie og smerte.

Hvordan virker Multi-Gyn?
Når der opstår en infektion i kroppen, sker det ved, at bakterier eller svampe binder sig til receptorer på hudens eller slimhindernes celler. Det er den "indgangsdør", de behøver for at kunne trænge ind i kroppen og begynde at formere sig. Lykkes det dem, reagerer immunforsvaret med en inflammationsproces, hvis typiske kendetegn er irritation, kløe, brænden, rødme og hævelse.

Hvis immunforsvaret selv formår at stoppe invasionen, falder alt hurtigt til ro igen. I modsat tilfælde kan tilstanden udvikle sig for til sidst at kræve behandling med antibiotika  en effektiv løsning, men desværre med den ulempe, at den skubber til problematikken omkring antibiotikaresistens, forskerne har stigende opmærksomhed på. Og nok løses antibiotikaproblemet her og nu, men behandlingen har den iboende svaghed, at risikoen for tilbagevendende problemer øges... og igen kræver antibiotika.

Det skyldes, at antibiotika desværre ikke kun gør det af med skadelige bakterier  men også de mange gavnlige, som er en vigtig og helt central del af kroppens naturlige forsvar. Derfor er der god grund til at undgå denne løsning, hvis det kan lade sig gøre. Og når det gælder vaginale gener, kan alternativer ligefrem give endnu bedre virkning. Bare man sætter ind i tide.

En effektiv metode til at blokere bakterier og svampes muligheder for at trænge ind i kroppen er en såkaldt anti-adhesiv strategi: man forhindrer de uønskede bakterier og svampe i at hæfte sig til cellernes receptorer. Metoden er veldokumenteret, helt igennem naturlig  og meget effektiv.

2QR-complex: Den naturlige løsning
Hollandske forskere opdagede for nogle år siden, at et naturligt kompleks af aloe vera netop virker anti-adhesivt: sætter et "optaget"-skilt på celle-receptorerne. Komplekset består af polysakkarider (komplekse kulhydrater) fra geléen i aloe-plantens blade og er patenteret under navnet 2QR-complex (udtales "to cure", engelsk for "at helbrede").

De fleste kvinder kender til problemer i vaginalområdet: ændret, øget eller ildelugtende udflåd, kløe, svie og smerte, typisk forårsaget af bakterieinfektion (bakteriel vaginose eller BN), svampeinfektion (skedesvamp/candida)  eller følger af vaginal tørhed.

For dem er 2QR-complex i Multi-Gyn produkterne en unik og meget attraktiv behandlingsmulighed, der hurtigt og effektivt lindrer gener og ubehag. Og gør endnu mere end det:

2QR-complex sikrer mod tilbagevenden
Antibiotika slår som nævnt ikke kun skadelige bakterier og svampe ihjel, men også de gavnlige bakterier, der lever på hud og slimhinder som en del af vores vigtige, beskyttende mikrobiom. Uden disse gavnlige bakterier er kroppen efterladt ekstra sårbar, og derfor vil en ny infektion have nemt ved at vinde fodfæste.

2QR-complex virker lige modsat: på den ene side fjerner det selve vækstbetingelserne for skadelige bakterier  og på den anden side genskaber det optimale forhold for en naturlig mikroflora på hud og slimhinder. Derfor virker det effektivt forebyggende.

2QR-complex kan bruges parallelt med andre lægemidler  så også hvis en antibiotikakur er nødvendig, vil det hjælpe med hurtigere at genskabe sunde, helsebringende forhold i vagina. 2QR-complex påvirker ikke resten af kroppen og har ingen kendte bivirkninger.

Kend dine symptomer og vælg rette behandling
Bakteriel Vaginose:
  • Bakteriel vaginose rammer omkring 1/3 af alle kvinder i den kønsmodne alder.

  • Særligt kendetegn er et hvidt eller gråligt udflåd med en karakteristisk, ubehagelig fiskelugt.

  • Multi-Gyn ActiGel giver hurtig lindring, men anbefales altid brugt 2 x dagligt i 5 dage for at forebygge tilbagevenden. Produkteter også velegnet sammen med eller efter en antiobiotikakur for at genskabe en sund balance i den vaginale flora.


Skedesvamp:
  • Skedesvamp også kaldet candida er et problem, de fleste kvinder i den kønsmodne alder vil opleve en eller flere gange og forårsages af gærsvampen Candida albicans.

  • Særligt kendetegn er et grynet, hytteost-lignende udflåd.

  • Multi-Gyn FloraPlus lindrer med det samme symptomerne og forebygger tilbagevenden ved at stimulere fremvæksten af gavnlige bakterier, som forhindrer candida-svampen i at vokse. Indeholder 5 vaginaltuber til brug 5 dage i træk.


Skedetørhed:
  • Vaginal tørhed er ikke kun et problem for kvinder i forbindelse med overgangsalderen. Tørre slimhinder kan optræde i alle aldre i forbindelse med hormonelle ændringer (herunder fødsel og amning), stress samt som bivirkning af lægemidler eller kemoterapi.

  • Særligt kendetegn er en tør, skrøbelig vagina, der bl.a. kan være årsag til smerter under samleje.

  • Multi-Gyn LiquiGel lindrer med det samme tørheden. Anvendes mindst én gang dagligt eller efter behov. At bruge den hver dag kan langsigtet mindske tørheden i vagina generelt, så de karakteristiske gener aftager eller forsvinder.