LastObject

LastObject


LastObject er et dansk firma, der arbejder på at gøre op med brug-og-smid-væk og hjælpe dig med at tage flere bæredygtige valg i hverdagen. Målet er at nedbringe vores forbrug af engangsprodukter og i stedet tilbyde innovative, genbrugelige alternativer til single-use vatrondeller, vatpinde mm.


I sortimentet finder du holdbare alternativer til nogle af de produkter, du bruger allermest til hud- og kropspleje i hverdagen:

LastSwab
LastSwab er genbrugelige vatpinde, der kan bruges til makeup, som ørerenser eller lignende. Vatpindene fås både i en almindelig version, en beauty trio specielt til makeup og som sikkerhedsvatpinde til babyer.

Der medfølger et etui til opbevaring af vatpindene.LastRound
LastRound er genbrugelige vatrondeller til at fjerne makeup, rense ansigt eller fjerne neglelak. De genbrugelige rondeller fra LastObject kan erstatte over 1.750 klassiske engangsvatrondeller.LastTissue
LastTissue er genbrugelige lommetørklæder af GOTS-certificeret bomuld i smart medfølgende etui, der kan opdele brugte og ubrugte lommetørklæder.LastPad
LastPad er genbrugelige bind til menstruation. Bindene fås både i en lille størrelse til let blødning i slutningen af menstruationsperioden, en mellem størrelse til normal blødning og en stor størrelse, der velegner sig som natbind eller til kraftige blødninger.
LastPad er lavet af antibakterielle materialer, der tilmed er bløde mod huden.


Flere af produkterne kan fås i et udvalg af farver og størrelser, og du kan supplere med refill-pakninger af både LastRound og LastTissue, så du altid har nok vatrondeller og lommetørklæder ved hånden, når de andre vaskes.

Læs mere om hvert enkelt produkt ved at klikke på det her på siden.Sådan passer du på dine produkter


Produkterne fra LastObject er lavet i holdbare designs, der gør det muligt at bruge dem igen og igen. Passer du godt på dine produkter fra LastObject, kan nogle af dem bruges i flere år.

Herunder finder du vaskeanvisninger og gode tips til, hvordan du vedligeholder produkterne:

  • LastSwab: Vatpindene rengøres i hånden med vand og sæbe.

  • LastRound: Vaskepose i vaskemaskinen ved op til 60 grader. LastRound kan dog også vaskes ved en mere skånsom vask på ned til 30 grader, hvis man ønsker at tage ekstra godt hånd om miljøet.

  • LastTissue: Lommetørklæderne kan gå i vaskemaskinen sammen med en almindelig tøjvask ved 30-60 grader. Etuiet kan enten vaskes i opvaskemaskine eller sprittes af.

  • LastPad: Kan gå i vaskemaskinen sammen med en almindelig tøjvask, gerne i en vaskepose. Vask ved en lavere temperatur, da blodet kan størkne ved høje vasketemperaturer. Der bør ikke bruges skyllemiddel ved vask af LastPad.Om LastObject


LastObject blev grundlagt i 2018. Alle produkterne designes og udvikles i Danmark.


I 2022 blev LastObject en certificeret B Corp-virksomhed. Som certificeret B Corp er LastObject en del af et verdensomspændende netværk af virksomheder, der er på en mission: At gøre godt.


Hos LastObject er der er fokus på bæredygtighed hele vejen fra design, til at produktet lander i butikkerne. Dette betyder omtanke for hele produktionen. LastObject har et mål om, at alle deres produkter skal kunne bruges minimum 1000 gange, og derfor er der stort fokus på materialer i god kvalitet. Produkterne produceres blandt andet af træfibre, hovedsageligt økologisk bomuld og FSC-mærket pap til indpakning.