GUM Soft-Picks

GUM Soft-Picks


Vejen til et sundere tandkød


Tandkødsproblemer, såsom tandkødsbetændelse, begynder ofte i mellemrummene mellem tænderne.

At børste med en almindelig tandbørste er sjældent nok til at rengøre din mund. Hvis du renser mellem tænderne først, får du bagefter hjælp af tandbørsten til at slippe af med alle bakterier og madrester fra munden.

GUM Soft-Picks fjerner plak og madrester mellem tænderne. Det er en blød og sikker tandstikker, der med deres bløde gummispidser kan være et mere behageligt og effektivt alternativ til tandtråd.Sådan bruger du en mellemrumsbørste/tandstikker


1. Vælg de rigtige produkter
Det første skridt til at rense mellem tænderne er at vælge et produkt, der nemt kan komme til i mellemrummene mellem dine tænder. Det kan betyde, at du skal købe mellemrumsbørster/tandstikkere i flere forskellige størrelser til forskellige dele af munden (fx større mellem kindtænderne og mindre mellem fortænderne).


2. Hold børsten/stikken rigtigt
Hold mellemrumsbørsten/stikken mellem tommelfingeren og pegefingeren. Et behageligt greb gør det nemmere at bruge børsten/stikken.


3. Rens forsigtig mellem tænderne
Indfør forsigtigt børsten/stikken mellem tænderne, og kør den frem og tilbage ca. 2-3 gange. Hvis børsten/stikken sætter sig fast, kan du have brug for en lidt mindre børste/stik. Ved rensning mellem kindtænderne kan det være godt at børste både indefra og udefra. Brug mellemrumsbørsten/tandstikkeren mindst én gang om dagen før din almindelige tandbørstning.


4. Fokusér på de områder, der er svære at nå
Børst hvert mellemrum mellem tænderne i hele munden. Vær særligt opmærksom på de områder, der er svære at nå.


5. Fortsæt med din daglige mundplejerutine
Fortsæt med din sædvanlige mundplejerutine ved at børste dine tænder med en blød tandbørste. Hvis du har brug for det, så skyl efter med mundskyl.


I samarbejde med danske tandplejere.