Avene Xeracalm

Avène XeraCalm A.D

Xeracalm A.D er en serie til tør og atopisk hud, uden parfume. Produkterne kan bruges af hele familien, selv spædbørn. Alle cremerne i serien kommer i sterile pumper, hvilket betyder at formuleringerne er 100% sterile og uden konserveringsmidler. Cremerne indeholder derfor kun de ingredienser, som huden har brug for. Det er også en ekstra sikkerhed for dig, som leder efter et sikkert og effektivt produkt til dit barn eller baby.

Fælles for alle produkterne i serien er, at de indeholder:

  • Avène Termalkildevand, som beroliger og dæmper irritationer

  • I-modulia, et patenteret postbiotisk aktivtstof udvundet af mikrofloraen Aqua. Dolomiae, som kun findes i Avène Termalkildevand. I-modulia dæmper effektivt kløe, mindsker rødme og modvirker bakterieinfektion ved at stimulere det medfødte immunforsvar.

I et studie foretaget på næsten 6.000 personer, der oplevede at have tør hud og kløe, fandt man, at kløen i gennemsnit forsvandt efter brug af Avène XeraCalm A.D i 5 dage*. Serien består bl.a. af kløedæmpende og  beroligende vaskeolie, koncentrat, fedtcreme og creme.

*Internationalt Fase IV studie, 33 lande, 5910 personer med tør hud og kløe, 7 dages brug. Gns. Tid før kløen er forsvundet.