Apeer

Apeer


Apeer er et dansk hudplejemærke, der tilbyder plejeprodukter med effektive, aktive ingredienser til ansigt og krop. Blandt brandets produkter kan du finde pleje, der velegner sig til alle hudtyper, men også til specifikke hududfordringer, som fx rosacea, pigmenteringer eller urenheder.

Produkterne er unisex.

Du kan finde hele vores udvalg af ansigts- og kropsprodukter til dine behov fra Apeer her på siden. Apeer står blandt andet bag en række serummer, der møder forskellige hudbehov:

Produkterne fra Apeer kan nemt sammensættes på kryds og tværs til en hudplejerutine, der giver mening for lige netop din hud. Serien består af renseprodukter, nærende serummer, fugtighedscremer og meget mere.


Sortimentet spænder over produkter til flere hudtyper, fordi vores hud ændrer sig med alderen og hele tiden bliver påvirket af de miljøer, vi befinder os i. Apeer ønsker at imødekomme disse hududfordringer med målrettet pleje.


Tip: Husk at rense ansigtet hver dag. Huden udsættes dagligt for makeup, snavs, sved og anden påvirkning udefra, som kan tilstoppe porerne og give uren hud.  Prøv fx renseproduktet Apeer Micellar Water efterfulgt af et fugtgivende serum og en nærende creme. En solid hudplejerutine består både af rens og fugtpleje, som sørger for at holde din hud ren og velplejet.


Hudpleje udviklet i Danmark


Apeer er udviklet af danske specialister inden for dermatologisk hudpleje, som har indgående viden om hudens mange forskellige behov. Brandet er bygget på idéen om, at vi skal være selvsikre og føle os godt tilpas i vores kroppe, og det starter med en hud, vi kan forene os med.


Filosofien hos Apeer er, at de med stor gennemsigtighed vil gøre deres ekspertise tilgængelig for os alle gennem gode, gennemtænkte produkter. Deres professionelle baggrund og mange års erfaring kommer til udtryk i produkterne, som vil hjælpe dig med at opnå de resultater, du ønsker for din hud.


Aktive ingredienser


Alle indholdsstofferne i produkterne fra Apeer er nøje udvalgte ud fra hudplejespecialisternes viden. Det har resulteret i hudpleje med effektive og innovative sammensætninger af ingredienser. Velkendte og virkningsfulde indholdsstoffer som fx hyaluronsyre, glycerin og niacinamid kan findes i flere af seriens produkter.


Det er vigtigt for Apeer at levere produkter, man kan føle sig tryg ved at bruge. Derfor er alle produkterne dermatologisk testede hos Eurofins og på J.S Hamilton Institute. Enkelte produkter har desuden gennemgået kliniske test. Gennemtestede produkter er i højsædet hos Apeer.


De fleste af seriens produkter til ansigtet indeholder ikke parfume.


Det anbefales, at man i de første uger anvender produkterne et par gange om ugen og ikke hver dag. På den måde kan huden vænne sig til de aktive ingredienser. Når huden har lært plejeprodukterne at kende, kan du med fordel begynde at bruge dem dagligt for at opnå den ønskede effekt.