Job på Webapoteket.dk

På Webapoteket.dk er den vigtigste forudsætning for at vi lykkes vores gode medarbejdere.

Vi lægger vægt på at vores dygtige og professionelle medarbejdere trives og udvikles.

Som både apotek og onlineforretning er vi i konstant forandring og udvikling. Vi har derfor løbende brug for nye og dygtige kollegaer.

 

Ledige stillinger

Send en uopfordret ansøgning

Vi tager meget gerne imod uopfordrede ansøgninger og bliver glade når vi kontaktes af ansøgere, der gerne vi være en del at vores spændende hverdag. 

  • Ansøgninger sendes via vores ansøgningssystem HR-manager som du finder her Når vi via systemet har modtaget din ansøgning, får du automatisk en kvittering for modtagelsen. Vi kontakter dig direkte, hvis der opstår en relevant stilling, der passer til ansøgningen.

 

  • Ungarbejder under 18: Vi tager også imod uopfordrede ansøgninger til fritidsjob som pakker på vores lager. Skriv en kort ansøgning og fortæl os lidt om dig selv og dine kompetencer. Når du har søgt får du automatisk svar om at vi har modtaget din ansøgning. Ledige stillinger til ungarbejdere bliver ikke slået op - men fundet blandt de mange uopfordrede ansøgninger vi får. Ungarbejdere skal søge via dette link

For at sikre, at vi lever op til persondataforordningen, modtager vi udelukkende ansøgninger, der er oploadet via de ovenstående link.  Vi modtager ikke ansøgninger på mail jvf GDPR slettes disse automatisk i vores system.