1. Generelle oplysninger om virksomheden

2. Bestilling

3. Sådan handler du på Webapoteket

4. Betaling

5. Prisændringer

6. Ordremodtagelse

7. Leveringsgebyr

8. Kontroller varerne ved modtagelse

9. Reklamationsret

10. Klageadgang

11. Fortrydelse af køb 

12. Logstatistik

13. Dine personlige oplysninger

14. Medicin 

15. Sikkerhed ved betaling på nettet

16. Cookies

17. Dato for sidste opdatering

 

1. Generelle oplysninger om virksomheden

Webapotekets juridiske navn er Gazelle Online Apotek.
Når du handler med Webapoteket handler du med Gazelle Online Apotek. 

Selskabsform: Enkeltmandsfirma - ejet af Apoteker Trine Løvgren Persson
CVR-nummer: 38101994 
Etableringsår: 2016
Adresse: Bavne Alle 25, 8370 Hadsten
Tlf.: +45 87851133
E-mail: info@webapoteket.dk
Web: www.webapoteket.dk 

For at drive apotek i Danmark skal man have bevilling fra Lægemiddelstyrelsen, se Gazelle Online Apotek på styrelsens side her. Gazelle Online Apotek er medlem af Danmarks Apotekerforening.

Webapoteket er tildelt e-mærket af e-handelsfonden.

2. Bestilling

På Webapoteket kan du udelukkende bestille varer via hjemmesiden.

Har du forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os pr. mail på info@webapoteket.dk eller tlf. 8785 1133 mandag kl. 8.00-17.00, tirsdag-fredag kl. 8.30-17.00  samt lørdag 9.00-12.00. Vores svartid på mail er på 1 hverdag.

Kundeservice har lukket weekender, helligdage, juleaftensdag samt Grundlovsdag.

Alle priser er inklusive moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Når du handler med Webapoteket, indgås aftalen på dansk.
Er du medlem af kundeklubben er det ved login på websitet muligt at se tidligere ordrer. 

Du modtager automatisk en kopi af din ordrebekræftelse, når du bestiller. Når du har godkendt Webapotekets handelsbetingelser, vil du automatisk modtage mail og sms om pakkens vej fra os til dig.

Bemærk! For at handle på Webapoteket skal du være fyldt 15 år og have eget elektronisk købekort. For visse produkter gælder desuden en grænse på 18 år, bl.a. smertestillende. Derfor er ikke muligt at betale med Mastercard Debit og Visa Electron på Webapoteket.dk.

3. Sådan handler du

Et køb på Webapoteket foretages gennem følgende trin:

 • Find den eller de varer, du ønsker, læg dem i indkøbskurven, og gå herefter til kassen.
 • Vælg eventuelt at ændre antallet af en bestemt vare, eller vælg at tage en vare ud af kurven igen.
 • Indtast dine personlige oplysninger.
 • Vælg betalingsmåde.
 • Godkend Webapotekets handelsbetingelser.
 • Tjek, at alle oplysninger er korrekte, og godkend købet.
 • Gennemfør betaling

Du vil i løbet af få minutter modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Det er vigtigt, at din e-mailadresse er korrekt indtastet, ellers modtager du ikke ordrebekræftelsen.

4. Betaling

På Webapoteket kan du betale med: 

 • Dankort  
 • Visa
 • Visa Electron
 • Danske MasterCards
 • Udenlandske MasterCards
 • EAN nummer (kan kun anvendes af offentlige virksomheder)
 • MobilePay
 • Forbrugsforeningskort

Der tages ikke gebyr ved betaling på Webapoteket.dk

Købstransaktionen med kort sker via en DIBS-godkendt SSL-krypteret forbindelse.
Webapoteket trækker først pengene, når varen er afsendt. 

EAN bestillinger faktureres elektronisk direkte til den offentlige virksomhed.

5. Prisændringer

I Danmark kan priserne for medicin ændres hver anden mandag i lige uger. Derfor kan priserne på medicin variere. Du betaler den pris, der gælder på bestillingstidspunktet. Læs mere om medicinpriser.

6. Ordremodtagelse

Når du modtager din ordremodtagelse, skal du kontrollere, at den stemmer overens med din bestilling, samt at dine kontaktoplysninger er korrekte. Hvis du opdager fejl i ordrebekræftelsen, eller hvis du har ændringer til din ordre, beder vi dig kontakte Webapoteket med det samme. For ordrer med receptmedicin samt apoteksforbeholdte håndkøbslægemidler skal gældende dansk lovgivning overholdes. Dette kan medføre at en ordre helt eller delvis annulleres. I sådanne tilfælde kontakter vi altid kunden pr. e-mail med information om baggrunden.

Levering sker med Post Danmark eller GLS. Vi sender pakken senest 1-2 hverdage efter bestilling.

Haster din bestilling, bedes du skrive det i ordreformularen. Vi leverer til Danmark, Norden og EU og sender til den adresse, du har ønsket i forbindelse med bestillingen.

Enkelte varer kan have en længere leveringstid. Sker det for den vare, du har valgt, vil du modtage besked fra Webapoteket. Forsinkede varer eftersendes uden beregning, hvis de indgår som en del af en samlet ordre.

7. Leveringsgebyr

 • Klubkunder fri fragt til GLS pakkeshop i Danmark for forsendelser op til 10 kg.
 • Ordrer >400 kr sendes fragtfrit ved levering i Danmark til GLS pakkeshop. 
 • Ordrer <400 kr leveret til pakkeshop leveringsgebyr 29 kr. Gælder ved leverance til Pakkeshop med enten Post Danmark eller GLS i Danmark efter eget valg
 • Levering til adresse leveringsgebyr 39 kr. Gælder ved leverance til privat- eller erhvervsadresse.
 • Tunge forsendelser. Ved forsendelse af tunge pakker (over 10 kg) til en privatadresse forbeholder Webapoteket sig ret til at fakturere et ekstra gebyr. Hvis dette er aktuelt for netop din ordre, vil Webapoteket altid kontakte dig, inden varen afsendes.
 • Forsendelser til EU-lande og Norden pålægges et leveringsgebyr på 229,00 kr. uanset ordrebeløb. Der sendes kun pakker under 2 kg.
 • Forsendelser til Grønland, Island og Færøerne pålægges leveringsgebyr på kr. 252,00 for forsendelse med skib og kr. 404,00 ved forsendelse med fly. 
 • Webapoteket sender i øjeblikket ikke varer til øvrige lande uden for EU.

8. Kontroller varerne ved modtagelse

Når du modtager dine varer, skal du kontrollere, at pakken er ubeskadiget. I modsat fald skal du kontakte Webapoteket på e-mail info@webapoteket.dk eller på tlf. 8785 1133.

9. Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler med Webapoteket handler du med Gazelle Online Apotek. Det er således medarbejder på apoteket, som håndterer og følger op på eventuelle produktreklamationer. 

Når du handler på Webapoteket, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Dette er betinget af, at reklamationen er berettiget, samt at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden for rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Reklamationen vil altid være rettidig, hvis der reklameres inden for to måneder, efter at manglen er opdaget.

Webapoteket refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det mærkes "reklamation" og indsendes til: 

Webapoteket, Bavne Alle 25, 8370 Hadsten.

Når du returnerer varen, bedes du medsende en beskrivelse af fejlen. Husk at oplyse ordrenummeret. Kontakt venligst Webapoteket på e-mail info@webapoteket.dk eller på tlf. 8785 1133 inden returneringen. 

Webapoteket kvitterer pr. mail, når den vare, der er en reklamation på, er modtaget. Mailen vil også indeholde en beskrivelse af reklamationens videre forløb. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Sørg for at få en kvittering for afsendelse, så Webapoteket kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

10. Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Webapotekets kundeservice info@webapoteket.dk eller på tlf. 8785 1133. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du, hvis betingleserne er opfyldt, indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk."

Du har også mulighed for at gøre brug af EU-kommissionens nye online klageportal, ODR. Denne platform er hovedsageligt relevant hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder adgangen til denne portal via dette link her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/, hvor du kan indgive din klage.

11. Fortrydelse af køb 

Alle lægemidler er undtaget fortrydelsesretten, jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2, nr. 4 og 5. Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, hvis du ønsker at fortryde dit køb af produkter, der ikke er lægemidler. Dette gøres ved at kontakte os pr. mail eller telefon. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular som vedlægges returforsendelsen - klik her og find formularen.

Hvis du har købt flere varer på Webapoteket, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

I din meddelse om returnering bedes du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Det er ikke muligt at fortryde et køb, blot ved at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelse herom.

I henhold til Forbrugeraftaleloven har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Webapoteket. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal sende din vare/varer retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. 

Når fortrydelsesretten benyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Du bærer risikoen for varen fra afsendelse til varens levering. Udgifterne for returnering er afhængig af varen vægt og størrelse men forventes højst at beløbe sig til ca. 60 kr. Du kan også aflevere din vare personligt på nedstående adresse med forudgående aftale. 

Varen kan sendes til: Webapoteket, Bavne Alle 25, 8370 Hadsten

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord kan du prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 

Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet returvaren til postvæsenet eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelse til Webapoteket. Webapoteket foreslår, at du gemmer kvitteringen for at have overgivet varen til postvæsenet m.v. rettidigt.

Hvis du fortryder hele dit køb, tilbagebetales købesummen til dig. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Ønsker du pengene indsat på din bankkonto er det vigtigt, at du oplyser dit registreringsnummer og kontonummer.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken. Vedlæg gerne kopi af ordrebekræftelse og kopi af eventuel forudgående korrespondance m.v.

Webapoteket kvitterer pr. mail, når den vare, der returneres, er modtaget. Mailen vil også indeholde en beskrivelse af det videre forløb.

Bemærk! Webapoteket modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

12. Logstatistik

Webapoteket anvender såkaldt logstatistik, det vil sige et statistiksystem, der opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har haft, hvor de kommer fra, hvor på websitet det forlades m.v. Webapoteket anvender logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

13. Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en onlineaftale med Webapoteket, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • Email-adresse
 • Hvis du bestiller receptmedicin, skal du også oplyse CPR-nummer.

  Webapoteket foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, samt for at kunne ekspedere din eventuelle recept. Personoplysningerne registreres hos Webapoteket/Gazelle Online Apotek. Oplysningerne opbevares ukrypteret i fem år, hvorefter de slettes. 

  Når der indsamles personoplysninger via websitet, sikrer Webapoteket, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Apotekeren og apotekspersonalet på Gazellle Online Apotek har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Dette er nødvendigt for at kunne ekspedere receptmedicin.
Den dataansvarlige for ordre købt via Webapoteket er apoteker Trine Løvgren Persson, Gazelle Online Apotek
Oplysninger afgivet til Webapoteket videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand.

Som registreret hos Webapoteket har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Webapoteket via e-mail info@webapoteket.dk.

14. Medicin 

Al medicin købt og bestilt gennem Webapoteket vil blive kontrolleret og pakket af Gazelle Online Apotek. Spørgsmål til din receptmedicin kan rettes via e-mail til info@webapoteket.dk eller på tlf. 8785 1133 (mandag kl. 8.30-17.30, tirsdag-fredag kl. 8.30-17.00  samt lørdag 9.00-12.00) Ved bestilling af receptmedicin giver du dit samtykke til, at dit CPR-nummer anvendes til receptekspedition på Gazelle Online Apotek, som jf. apotekerloven håndterer personoplysninger fortroligt.

15. Sikkerhed ved betaling på nettet

Betaling gennem Danske Netbetaling eller BG Netbetaling sker direkte fra din bankkonto til forretningskonto ved en almindelig konto til konto-overførsel. Du oplyser det kontonummer, som betalingen skal hæves fra, og bekræfter betalingen i Danske Netbank/BG Netbank med dit aftalenummer og din personlige kode. Kontonummeret bliver ikke videresendt til Webapoteket.

Når du har gennemført betalingsproceduren, modtager du til en bekræftelsesside for din bestilling. Vi anbefaler, at du udskriver denne side, hvoraf oplysninger vedrørende dit køb og onlinebetalingen vil fremgå. 

Webapoteket fungerer i samarbejde med DIBS. Vi beskytter de data, der transporteres via nettet i forbindelse med køb, ved hjælp af SSL-kryptering (Secure Socket Layer). Hverken Webapoteket eller andre har mulighed for at se dine data.

Så længe du søger på Webapotekets hjemmeside for at finde gode tilbud og produkter, er der ingen kryptering. Idet du skal indtaste dine betalingsoplysninger, kreditkortnummer, udløbsdato m.v., går du ind i et såkaldt ”sikkert” område. Her er oplysningerne krypterede og dine oplysninger dermed beskyttede.

Hos DIBS bliver kreditoplysningerne valideret, det vil sige undersøgt for, om kortet er spærret eller andet, der gør det ugyldigt. Hvis alt er i orden, gives der melding til dig som køber om, at din ordre er bekræftet. Webapoteket modtager ingen oplysninger om kortnummer og/eller udløbsdato, men får melding om, at et beløb er reserveret til Webapoteket til senere overførsel, når vi har ekspederet din ordre. Når bestillingen er sendt videre til Post Danmark, GLS eller anden transportør overføres det reserverede beløb til vores konto hos DIBS.

16. Cookies

Webapoteket anvender cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.
Cookies bruges til:

• at skabe øget brugervenlighed.
• at huske, hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet.

En cookie er betegnelsen for, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde genkender serveren (f.eks. et websted), hvem brugeren er, ved brugerens næste besøg. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, f.eks. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. 

En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

 

17. Sidste dato for opdatering 

 Handelsbetingelserne er sidst opdateret d. 29.01.2018