Frygter du farlige flåter?

Sommermånederne er ikke bare flåternes foretrukne sæson for at gå til angreb på os, mennesker, men også vores bedste ven, hunden.

 

Flåtbid er farlige, fordi flåterne kan overføre sygdomme til både mennesker og dyr. Den mest kendte af disse sygdomme er Borreliose, som hvert år rammer mange danskere. Omkring 15% af danske flåter er smittet med Borrelia1. Men flåterne kan også smitte os og vores kæledyr med andre alvorlige sygdomme. Tick-borne encephalitis (TBE) og Anaplasmose er bare nogle af de sygdomme, som findes i danske flåter, og som kan give meget alvorlige sygdomme hos vores hunde, og for TBE’s vedkommende også hos mennesker.

Så der er mange gode grunde til at beskytte sig mod flåtbid, og der er lige så mange gode grunde til at forebygge flåtbid – så vær forberedt inden flåtsæsonen for alvor starter.

 

Beskyt din bedste ven.

Vi kan beskytte os med tøj og støvler, og vi kan kigge grundigt efter flåter, når vi har været ude i naturen. Det er ikke så nemt med hunde. Pelsen kan gøre det svært at se flåterne, og mange har oplevet, at de først opdager flåten på hunden, når den har siddet der nogle dage og har nået at blive tyk og fed efter at have suget blod.

En anden risiko er, at dit kæledyr kan slæbe flåter med hjem i pelsen, som ikke har nået at bide sig fast, og som derfor kan risikere at falde af i sofaen eller andre steder i hjemmet og derefter være en risiko for andre familiemedlemmer, som den kan bide sig fast på.

 

Bid eller Bayvantic

Du kan beskytte din hund mod flåtbid ved at forebygge med Bayvantic.

Bayvantic beskytter ikke kun din hund mod flåter; Bayvantic virker også mod lopper, lus, fluer, sandfluer og myg.

Flere af disse parasitter kan også overføre sygdomme til din hund. Hvis du tager din hund med på ferie sydpå, vil der være risiko for at både myg og sandfluer kan smitte din hund med alvorlige og uhelbredelige sygdomme, såsom sygdommen leismaniasis.

Bayvantic går ikke i blodet, men danner et beskyttende skjold på hundens overflade, som vil medføre af flåter afskrækkes og dør. Når flåten mærker denne afskrækkende effekt, vil den slippe sit greb og falde af og dø, oftest INDEN den når at bide og suge blod. Derved nedsættes risikoen for at hunden smittes med flåtoverførte sygdomme, og du undgår samtidig, at den slæber flåter med hjem fra gåturen.

Bayvantic er desuden vandafvisende, så din hund kan sagtens tage en svømmetur i søen og stadig være beskyttet.

 

Køb Bayvantic her ≫

 

Tre gode grunde til at forebygge med Bayvantic:

 Bayvantic- tre gode grunde

 

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds med Bayvantic, refunderer firmaet udgifterne.

Du skal blot gøre følgende:

  • Senest 4 måneer efter købsdatoen på din kvittering, skal du besøge webadressen: www.bayvantic.dk/garanti
  • Her skal du udfylde kontaktformularen
  • Du vil blive kontaktet af en Bayvantic-specialist inden for 24 timer (mandag-fredag)