Jasper Kinesiologitape Sort 5 m x 5 cm Klub

Inter Line Import/ Export

Jasper Kinesiologitape Sort 5 m x 5 cm

elastisk tape

Indhold: 1 stk

V.nr.: 212918

På lager - sendes inden for 1-2 hverdage

Klubpris:61,15 kr. 7195
{{quantity}} stk er lagt i kurven
Kinesiotape er en super elastisk sportstape, der heler og forebygger sportskader. Kinesiotape bliver hyppigt anvendt blandt fysioterapeuter og på hospitaler til genoptræning og som supplement i behandlingen af smertetilstande i led, sener og muskulatur.

Kinesiotape adskiller sig fra konventionelt sportstape, eftersom det består af elastiske fibre i forhold til sportstape, der er typisk består af uelastisk vævet tape. Den hvide, almindelige uelastiske sportstape bliver typisk brugt i forbindelse med forstuvninger af led som beskyttelse mod yderligere forstuvninger, hvor det elastiske kinesiotape har flere forskellige virkningsområder både med forbedring af blodgennemstrømningen, dæmpning af muskelspændinger, aktivering og aflastning af muskler samt understøttelse af sener og led.

Tapen kan fås i forskellige farver og varianter.
De forskellige farver er dog kun af æstetiske grunde og siger derfor ikke noget om, hvordan tapen reagere, eller hvor elastisk den er.

For at få den optimale effekt af kinesiologitape, så anbefaler man, at tapen udskiftet hver 3. dag. Dog kan tapen sidde på kroppen i helt op til en uge.

Jasper Kinesiotape findes i følgende farvevarianter:
Sort (varenummer 212918)
Blå (varenummer 212920)
Beige (varenummer 212921)
Pink (varenummer 212922)

Anmeldelser (1)

Log ind i kundeklubbben for at anmelde produktet. Har du spørgsmål til varen, kan du kontakte os på info@webapoteket.dk eller telefon 8785 1133 Jasper Kinesiologitape Sort 5 m x 5 cm

Top kvalitet!

af Martin - 24-08-2016

Jeg har prøvet kinesiotape fra forskellige leverandører og har til dato ikke fundet en bedre tape end denne Jasper tape fra inter-line.dk. De er både stærk, trevler ikke som andre - og vigtigst af alt, så sidder den rigtig godt fast på huden i mindst 3 dage - og er nem at tage af - uden de store lim rester bagefter. Den kan klare varme brusebade og en del slid, før den slipper og den føles en anelse tykkere/stærkere/mere støttende end andre kendte mærker, jeg har afprøvet. Mvh. Martin E. Ejby massør & behandler