GingerOrganic Tampon, Normal Klub

GingerOrganic A/S

GingerOrganic Tampon, Normal

økologisk tampon

Indhold: 18 stk

V.nr.: 221025

På lager - sendes inden for 1-2 hverdage

Klubpris:31,40 kr. 3695
{{quantity}} stk er lagt i kurven

GingerOrganic Tampon Digital Normal

18 stk
GingerOrganic er en dansk serie af økologiske hygiejneprodukter fremstillet af det fineste certificeret 100% økologiske bomuld, som er fri for skadelig kemi, parfume og cellulose - skabt for at øge intim sundhed med omtanke for miljøet og dig.


  • Denne tampon er velegnet til dig der har en moderat blødning.
  • Både tampon og tråd består af 100% økologisk bomuld og er klinisk testet - for din sikkerhed.
  • Med GingerOrganic tamponer sikrer du at en vigtig og følsom del af din krop kun er i kontakt med den reneste naturlige bomuld.
  • Disse certificeringer understreger at produktet er både hudvenligt og miljøvenligt: Svanemærket, Ecocert, GOTS, AllergyCertified og FSC


Gode råd og tips til GingerOrganic Tampon, Normal


GingerOrganic tamponer findes i forskellige størrelser så du altid kan finde den, der passer bedst til dig, uanset hvor kraftig eller let blødningen er.

Ydermere har du mulighed for at vælge mellem tamponer både med eller uden indføringshylster. Se nogle af OrganicGinger's tamponer her nedenfor.Se eventuelt også gerne produkterne under Webapotekets kategori Menstruationskop her.

Anmeldelser (0)

Log ind i kundeklubbben for at anmelde produktet. Har du spørgsmål til varen, kan du kontakte os på info@webapoteket.dk eller telefon 8785 1133 GingerOrganic Tampon, Normal