Vichy Dercos Detox Balsam

L'Oréal Danmark

Vichy Dercos Detox Balsam

gør fedtet hår let og blødt

Læs mere

kr. 149,00

Klubpris: 126,65 kr.

stk
{{quantity}} stk er lagt i kurven
Fordele ved et abonnement

På lager - sendes inden for 1-2 hverdage

Vichy Dercos Detox Conditioner indeholder • Aqua / Water
 • Cetearyl Alcohol
 • Isopropyl Myristate
 • Butylene Glycol
 • Behentrimonium Chloride
 • Glyceryl Stearate
 • Carthamus Tinctorius Seed Oil / Safflower Seed Oil
 • Chlorhexidine Digluconate
 • CI 42090 / Blue 1
 • CI 47005 / Acid Yellow 3
 • Citric Acid
 • Dextrin
 • Glycine Soja Oil / Soybean Oil
 • Hydrolized Lupine Protein
 • Isopropyl Alcohol
 • Neohesperidin
 • Dihydrochalcone
 • 2-Oleamido-1
 • 3-Octadecanediol
 • Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate
 • Sodium Benzoate
 • Sodium Citrate
 • Sodium Phosphate
 • Spirulina Platensis Extract
 • Parfum/ Fragrance

Anmeldelser (20)

Log ind i kundeklubbben for at anmelde produktet. Har du spørgsmål til varen, kan du kontakte os på info@webapoteket.dk eller telefon 8785 1133 Vichy Dercos Detox Balsam

Endelig let hår

af Anne - 07-02-2019

Denne balsam gør håret blødt og let at rede ud, og man har en frisk følelse længe pga. noter af mint.

Lækker blødt hår

af Louise - 13-02-2019

Denne balsam er virkelig lækker. Allerede under badet føles håret silkeblødt. Det er nemt at frisere ud efterfølgende. Mit hår bliver normalt hurtigt fedtet, men med Vichys detox shampoo og balsam føles mit hår rent og virkelig blødt i længere tid. Derudover har jeg normalt tendens til mange fimrehår, dette mindskes væsentligt ved brug af disse produkter 😊

Super produkt

af Karen - 19-02-2019

Vichy Dercos Nutrients Detox produkterne er perfekt til fedtet hår og hovedbund. Jeg har virkelig mærket en forskel i den tid, hvor jeg har brugt både shampoo og balsam. Mit hår klasker ikke på samme måde, jeg får ikke uren hud i hovedbunden på samme måde, og jeg føler at mit hård er renene i længere tid. Kan kun anbefale produkterne!

Super lækker duft

af Stine - 19-02-2019

Super god conditioner, meget plejende og med lækker duft af mint . Jeg synes duften af mint, forlænger følelsen af rent og friskt hår. Klart en conditioner jeg vil købe igen .

Skøn duft!

af Louise - 20-02-2019

Rigtig lækker spa-agtig duft. Gør håret blødt og giver en følelse af renhed :)

Virkelig god

af Simone - 21-02-2019

Gør mit hår let at rede ud og så er den nem at bruge. Den dufter mildt. For min skyld måtte den godt dufte af lidt mere. Men det gør ikke noget når effekten er god!

Banebrydende balsam

af Randi - 23-02-2019

Jeg har testet Vichy Dercos Nutrients Detox Balsam i et stykke tid. Jeg er mildt sagt imponeret, da det er første gang jeg har fundet en balsam der opfylder mit behov. Mit hår er fint og tykt og ofte svært at rede, så jeg har behov for balsam, men alligevel holder jeg mig ofte fra balsam, da håret mister volumen af det. MEN Vichy Dercos Nutrients Detox Balsam kan jeg sagtens bruge. Det giver mit hår glans, gør det nemmere at rede, giver fylde og får det til at se fantastisk sundt ud uden at det fedter og mister volumen. Ydermere har Vichy Dercos Nutrients Detox Balsam en lækker duft ligesom shampooen. Et lille problem er, at da jeg har mellemlangt og tykt hår, holder de 200 ml desværre ikke til særlig mange hårvask, hvilket kan blive dyrt i længden. Dog kan jeg klart anbefale dette produkt til andre på basis af egenskaberne. Fantastisk balsam som jeg har ledt længe efter. Jeg har testet Vichy Dercos Detox Shampoo i samarbejde med Buzzador og @vichynordic.

Banebrydende balsam

af Randi - 23-02-2019

Jeg har testet Vichy Dercos Nutrients Detox Balsam i et stykke tid. Jeg er mildt sagt imponeret, da det er første gang jeg har fundet en balsam der opfylder mit behov. Mit hår er fint og tykt og ofte svært at rede, så jeg har behov for balsam, men alligevel holder jeg mig ofte fra balsam, da håret mister volumen af det. MEN Vichy Dercos Nutrients Detox Balsam kan jeg sagtens bruge. Det giver mit hår glans, gør det nemmere at rede, giver fylde og får det til at se fantastisk sundt ud uden at det fedter og mister volumen. Ydermere har Vichy Dercos Nutrients Detox Balsam en lækker duft ligesom shampooen. Et lille problem er, at da jeg har mellemlangt og tykt hår, holder de 200 ml desværre ikke til særlig mange hårvask, hvilket kan blive dyrt i længden. Dog kan jeg klart anbefale dette produkt til andre på basis af egenskaberne. Fantastisk balsam som jeg har ledt længe efter. Jeg har testet Vichy Dercos Detox balsam i samarbejde med Buzzador og @vichynordic.

Fantastisk serie

af Liselotte - 24-02-2019

Jeg elsker denne serie som hjælper mit hår med ikke at fedte nær så hurtigt ❤️ - den blødgøre og plejer. Kæmpe fan!

Fantastisk

af Liselotte - 24-02-2019

Fantastisk serie som hjælper håret med ikke at fedte samtidig med det plejer og blødgøre

Elsker duften

af Josefine - 24-02-2019

Har i samarbejde med Buzzador og Vichy afprøvet denne balsam. Denne balsam går virkelig ind og hjælpe håret. Det er let at rede håret ud efter bad, samt let at style og bruge produkter efter. Herudover, elsker jeg duften der næsten er som mint tyggegummi. Dette giver virkelig en følelse af rent hår.

Kan varmt anbefales

af Sanni - 24-02-2019

“Jeg har testet denne Balsam fra Vichy i en måned nu, dvs. At jeg har vasket mit hår 7 gange i perioden fra jeg modtagede det og til i dag. Jeg har tendens til fedtet hår og ubalance i hovedbunden, derfor prøver jeg at nøjes med at vaske hår max 2 gange om ugen. Denne Balsam dufter friskt, lidt mere af Mint end shampoen gør og føltes lidt kølende på min irriteret hovedbund. Mit hår følels blødt, lækkert, nemt at rede ud og kan helt sikkert anbefales”

Frisk balsam

af Anne - 25-02-2019

I samarbejde med Buzzador og @vichynordic har jeg testet denne balsam i en måneds tid. Den dufter friskt, og kommer i en eksklusiv tube. Den er nem at påføre, og efterlader håret let at rede ud.

Kanon balsam

af Camilla - 25-02-2019

Jeg har testet produktet den sidste måned, og jeg har oplevet en væsentligt forskel med mit hår. Balsamen er nem at bruge og dufter fantastisk! Jeg bruger normal ikke balsam, men den her har vundet en fin plads i brusekabinen. Det er meget mindre fedtet, så det kan klart anbefales!

Fantastisk!

af Jeanette - 28-02-2019

Den her balsam er intet mindre end fantastisk! Håret bliver silke-blødt og er utrolig nemt af børste efterfølgende til trods for tendens til stort trolde-hår.

“I samarbejde med Buzzador og @vichynordic Har jeg testet balsamen.

af Janni - 10-02-2019

Kan bestemt anbefales! Håret føles lækkert, rent og dufter himmelsk.. kan bestemt anbefales 😊

Rigtig godt produkt

af Julie - 23-02-2019

Jeg har testet produktet, i samarbejde med Buzzador og @Vichynordic. Jeg er overordnet rigtig tilfreds. Den gør håret blødt, og gør, at det er nemt at rede ud. Jeg har kun vasket mit hår nogle gange i løbet af test-tiden, da jeg netop lider af fedtet hår og prøver at undgå at vaske håret for meget. Jeg synes godt at jeg kan se en lille forbedring på de par gange. Der går umiddelbart en dags tid mere end normalt, før det begynder at blive fedtet. Jeg vil bestemt bruge produkterne op og se, om det fremover vil gøre en større forskel.

Efterlader håret blødt og let

af Pernille - 23-02-2019

I samarbejde med Buzzador og Vichy har jeg nu testet dette produktet gennem nogle uger. Balsam fordeles nemt i håret og har en dejlig tekstur. Vaskes nemt ud af håret, som efterlades blødt og lækkert. Giver intet fedtet hår overhovedet. Har en speciel frisk og let duft, som man lige skal vænne sig til.

Virker ganske godt

af Lene - 24-02-2019

I samarbejde med vichy og buzzador har jeg fået denne til test. Den er let at bruge, jeg har kunne mærke en forskel lige så snat jeg har brugt den og hået føles både rent og lækkert. Mit hår har også været mere samarbejdsvilleg efter hårvask

Blødt og velduftende hår

af Sarah - 24-02-2019

Har testet balsam i samarbejde med Vichy og Buzzador. Efter første vask havde jeg svært ved, at redde mit lange hår ud. Jeg opdagede efterfølgende, at det skal masseres mere ind i håret. Herefter gik det lidt lettere. Jeg er vild med duften og konsistensen.

Kom godt igang med et abonnement

Få dine varer leveret automatisk på abonnement. Det er helt gratis at oprette. Du opnår samme rabat som ved almindelige køb.

 • Op til 25% rabat
 • Fordelagtige fragtpriser til Klub- og Premium kunder
 • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst
 • Ingen uforudsete opkrævninger
 • Let selvbetjening til ændringer i dine abonnementer

 

Log ind eller opret en profil

 

Kom godt igang med et abonnement

 1. Vælg de varer du ønsker at abonnere på
 2. Vælg hvor ofte varen automatisk skal leveres
 3. Vent på, at din vare ankommer

 

Få yderligere hjælp i kundeservice

Chat:
Mandag: 08.00-17.00
Tirsdag-fredag: 08.30-17.00
Lørdag: 09.00-13.00

Telefon:
Mandag-fredag kl. 10.00-15.00

Oprettelse af nyt abonnement

image

{{currentNewSubscription.productName}}

{{fc(currentNewSubscription.productPrice)}} kr. x

{{fc(currentNewSubscriptionTotal)}} kr.

Hvor ofte vil du have varen leveret?

Få hjælp

Leveringsintervaller

Vælg det uge-interval, som du ønsker at modtage varerne med. Du bestemmer uge-intervallet - vi sender i den ønskede uge, men ugedagen kan variere.

Dato må ikke være før dags dato
Forventet næste levering ultimo uge {{nextDeliveryWeek}}
Fortsæt med at handle

{{currentExisting.title}}

{{currentExisting.deliveryText}}
image

{{currentProduct.name}}

{{currentProduct.detailedCurrentPrice.major}},{{currentProduct.detailedCurrentPrice.minor}} kr. x

{{currentProduct.detailedTotalPrice.major}},{{currentProduct.detailedTotalPrice.minor}} kr.

{{currentExisting.subscriptionProducts.length}} varer på abonnement, i alt
{{currentExisting.detailedTotalPrice.major}},{{currentExisting.detailedTotalPrice.minor}} kr.
Forventet næste levering ultimo uge {{currentExisting.nextDeliveryText}}
Fortsæt med at handle

Vælg en pakkeshop eller -boks

Sådan, dit første abonnement er nu oprettet

Forventet næste levering ultimo uge {{nextDeliveryWeek}}
Fortsæt med at handle

Betalingskort er ikke tilknyttet

Betalingskort er ikke tilknyttet
Fortsæt med at handle