Styling

Styling

Stylingprodukter hjælper med at holde på frisuren og fremhæve den frisure eller tekstur i håret, som du ønsker dig. Afhængigt af dit hår og dit ønske, findes der forskellige produkter, som kan hjælpe din ønskede frisure på vej.

Det kan være, at du har krøller og ønsker at fremhæve dem. I så fald er krøllecreme et oplagt valg. En god krøllecreme gør krøllerne spændstige og fleksible og holder på dem. Krøllecreme forhindrer desuden ofte elektrisk og kruset hår, så krøllerne står tydeligere frem.

Det kan også være, at du ønsker at tilføre større volumen til dit hår. Her kan du anvende en volumen spray eller en saltvandsspray. En volumen spray løfter håret fra rødderne, hvilket skaber et mere voluminøst look. En saltvandsspray giver et lettere rodet udseende, og den er god til at skabe tekstur og liv i alle hårlængder.

Hvis du bruger varmeapparater til at style dit hår med, kan det være en god ide at beskytte håret mod varmen. Brug for eksempel en varmespray, som tilfører et beskyttende lag til hårstråene, hvormed håret tager mindre skade, når det udsættes for høje temperaturer.