Tromborg Herbal Cleansing Water Klub

Tromborg

Tromborg Herbal Cleansing Water

rensende makeupfjerner

Styrke: 200 ml.

Indhold: 200 ml

V.nr.: 694970

På lager - sendes inden for 1-2 hverdage

Klubpris:204,00 kr. Vejl. pris DKK 24000
{{quantity}} stk er lagt i kurven

Tromborg Herbal Cleansing Water - rensevand og makeupfjerner


200 mlTromborgs Herbal Cleansing Water er et multiprodukt til både mænd og kvinder, der kan bruges til både at fjerne makeup og rense huden. Rensevandet både opfrisker og fugter ansigtet på samme tid.


  • Herbal Clansing Water indeholder flere gammelkendte lægeurter, der i mange hundrede år har været anvendt pga deres rensende, desinficerende og helende effekt bla fennikel, røllike, kamille, melisse og humle.
  • Derudover er der tilsat rose for at tilføre fugt. Sandeltræ er sammen med et vitaminkompleks tilsat for at give en rensende og bakteriedræbende virking, der også lindrer irritation, hvilket er ønskeligt ved både sart hud, uren hud og bumser.
  • Herbal Cleansing Water kan bruges til alle alderstrin og hudtyper. Prøv den især, hvis du døjer med uren hud - også på ryg og brystparti.
  • Produktet inderholder hverken alkohol eller olie.


Sådan anvender du Tromborg Herbal Cleansing Water


  • Produktet fjerner makeup, urenheder, affaldsstoffer og døde hudceller.
  • Anvend det morgen og aften som renserutine uden vand.
  • Dup en smule Celansing Water på en vatrondel og rens ansigtet.


Gode råd og tips til Tromborg Herbal Cleansing Water

Afslut eventuelt med skintonic/toner i form af Tromborgs Rose Water, Calendula Water eller Lavender Water.Anmeldelser (0)

Log ind i kundeklubbben for at anmelde produktet. Har du spørgsmål til varen, kan du kontakte os på info@webapoteket.dk eller telefon 8785 1133 Tromborg Herbal Cleansing Water}