Renseprodukter

Renseprodukter

Vores hud i ansigtet er udsat. I løbet af dagen kommer der måske make-up på den, foruden støv og snavs fra vores omgivelser, eller fra vores hænder, når vi klør os selv i ansigtet. Derfor er det en god idé at rense huden af om aftenen, inden du går i seng. På den måde skaber du det bedste grundlag for en velplejet hud med en sund glød.

Hvorfor bruge et renseprodukt? Vand opløser ikke fedt og fjerner ikke støv, skidt, sved og make-up i dybden. Derfor er det vigtigt at bruge et renseprodukt. Samtidig virker de fleste renseprodukter plejende på huden, og denne nærende effekt får du ikke fra vandet i hanen. Undgå samtidig at bruge håndsæbe, bodyshampoo eller lignende, da sådanne produker er alt for skrappe for den fine ansigtshud. Overdreven rens kan skabe ubalance, rødme og irritation i huden.

Her på siden finder du vores brede udvalg af renseprodukter til ansigtet. Find blandt andet rensekum, rensemælk, rensegel, skintonic, micellar water og scrub. Vælg en rens, der passer til din hudtype - f.eks. tør, sensitiv, fedtet eller uren hud. Husk altid at påføre fugt efter rens. Køb også serum, dagcreme eller natcreme her på Webapoteket.