Sådan afmelder du Webapotekets nyhedsbrev 

Profilkunde

  • Hvis du som profilkunde ønsker at afmelde Webapotekets nyhedsbrev, finder du et link til afmelding nederst i det seneste nyhedsbrev, som du har modtaget. Klik på linket og du bliver automatisk afmeldt. Hvis du har slettet det seneste nyhedsbrev og derfor ikke kan afmelde via dén vej, er du velkommen til at sende os en mail på info@webapoteket.dk, så afmelder vi nyhedsbrevet for dig.

Klubkunde

  • Hvis du er medlem af vores kundeklub, får du automatisk vores nyhedsbrev. Ønsker du som klubmedlem ikke længere at modtage vores nyhedsbrev, skal du melde dig ud af klubben. Det gør du ved at logge dig ind i klubben og på klubsiden udmelde dig under fanen profil. Hvis du vælger at melde dig ud, skal du være opmærksom på at du ikke længere kan opnå klubbens rabatter.

Premiumkunde

  • Hvis du som Premiumkunde ønsker at afmelde vores nyhedsbrev, kan du gøre det to steder:
  1. I det sidst modtagne nyhedsbrev, finder du nederst et link til afmelding af nyhedsbrev. Klik på linket og du bliver automatisk afmeldt.
  2. Log dig ind på Webapoteket.dk. Under fanen Profil, har du mulighed for afmelde dig vores nyhedsbrev.

Skulle du senere få lyst til igen at modtage nyhedsbrev igen eller melde dig ind i hos Webapoteket, er du altid velkommen.