Få råd og vejledning af professionelle

Har du brug for hjælp? Hos os, på Webapoteket.dk kan du, få råd og vejledning om brugen af medicin og hjælp til valg af de rette lægemidler eller hudplejeprodukter af vores apoteksuddannede personale.

Har du spørgsmål til valg af produkter eller behandling eller spørgsmål til hjemmesiden står vores farmakonomer og farmaceuter klar ved mail, chat og telefon til at besvare dine spørgsmål. 

Kontakt os

Telefon +45 87851133 , mail kundeservice@webapoteket.dkchat - klik på ikonet i højre hjørne for at chatte med os i åbningstiden.

Kundeservice åbningstider: Vi sidder klar til at hjælpe dig i følgende tidsrum. Mandage kl. 8.00-17.00,  tirsdag-fredag kl. 8.30-17.00, lørdag kl. 9-13.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række spørgsmål som vores kunder ofte stiller. Her kan du nemt og hurtigt selv finde svar på de hyppigst stillede spørgsmål. Klik her for at se de ofte stillede spørgsmål  om bla bestilling af receptmedicin, klublogin, priser og forsendelsestatus.

 

En dag i Webapoteket.dks kundeservice

Se i videoen nedenfor hvad vi blandt andet vejleder omkring. En dag i kundeservice er både apoteksfaglig rådgivning samt hjælp til hvordan man handler på nettet.