Lactocare Baby

Spar

-20%

Karo Pharma

Lactocare Baby

dråber m/ mælkesyrebakterier & D-vitamin

Læs mere

Vejl. pris 99,95 kr.

kr. 80,00

stk
{{quantity}} stk er lagt i kurven
Fordele ved et abonnement

På lager - sendes inden for 1-2 hverdage

 • Altid mulighed for fri fragt

Lactocare Baby indeholder • Solsikkeolie
 • Lactobacillus reuteri
 • Lactobacillus rhamnosus
 • Fructooligosaccharider
 • Vitamin D3 (cholecaliferaol)


Lactocare Baby er fri for laktose.

Anmeldelser (6)

Log ind i kundeklubbben for at anmelde produktet. Har du spørgsmål til varen, kan du kontakte os på info@webapoteket.dk eller telefon 8785 1133 Lactocare Baby

Super nemt at dosere med pipette

af Hanne - 16-07-2019

Kan se i tidligere anmeldelser at flere skriver de ikke er nemme at dosere,og tror producenten har lyttet for der er en lille pipette med som gør det super nemt at dosere. Gode dråber og nem at bruge.

Gode dråber, men ikke særlig brugervenlige

af Rikke - 19-06-2017

Vi er rigtig glade for dråberne. Dog går det EKSTREMT langsomt!! Man kan ikke få alle dråberne ud og de er jo ikke billige.. Jeg skiller emballagen ad, for at få alle dråberne ud.

Gode dråber, dårlig emballage!

af Rikke - 14-04-2017

Dråberne har gjort underværker for vores datters mave, men den nye emballage er så stort et irritationsmoment i dagligdagen, at vi overvejer at finde alternativer. Vile ønske at de bare ville gå tilbage til de gamle: rystes grundigt første gang og med pipette. Eller i det mindste lave en flaske, hvor dråberne kan komme ud. Og så burde samtlige d-dråber på markedet komme i en koncentration, der kræver 5 dråber, så der ikke er nogen forvirring og barnet altid får korrekt dosering. Men de virker på maver, som har en problematisk start på fast føde!

Svar fra Webapoteket

Tak for din ærlige tilbagemelding. Vi beklager at dråberne er blevet svære at give og har sendt din anmeldelse videre til producenten, for at finde ud af om de kan gøre noget ved sagen. mvh Webapoteket

Samme problem som de andre.

af Dung - 27-08-2017

Vi er lige begyndt på denne D-dråbe og har hørt godt om det. Men kunne ikke få dråberne ud selvom jeg rystede og rystede. Jeg troede der var noget galt med min flaske. Efter jeg læste nærmere, så kan jeg se det er samme problem alle har. Ændre de embellager, tak!

Svar fra Webapoteket

Tak for din tilbagemelding. Da mange har haft svært ved at håndtere den tidligere udgave af Lactocare Baby, hvor mælkesyrebakterierne sad i låget og man selv skulle blande produktet ved åbning, har firmaet valgt at ændre Lactocare Baby flaskerne til den nuværende udgave. Da producenten derefter har erfaret at der kan være problemer med at få dråberne ud er følgende vejledning udarbejdet - se venligst dette link: https://www.webapoteket.dk/artikler/lactocare-baby-vejledning-i-ny-flaske De nyeste oplysninger vi har fra firmaet er, at der kommer en ny udgave i løbet af efteråret hvor pipetten igen er i. Så det må vi afvente samt glæde os til :-). Mvh Webapoteket

Det værste omgang L•••• at hælde af!!!!

af Signe - 07-07-2017

Har nu brugt Lactocare baby i 3 mdr, og er ved at blive godt sindssyg af den skod emballage, det tager ALT for lang tid for dråberne at komme ud! Med to skrigende børn og den møg emballage, bliver jeg døv inden de er fyldt 2 med den gråd og den tid det tager og få de dråber ud! Et irritations moment i hverdagen, VIRKELIG!

Svar fra Webapoteket

Tak for din tilbagemelding. Da mange har haft svært ved at håndtere Lactocare Baby, hvor mælkesyrebakterierne sad i låget,og man selv skulle blande produktet ved åbning, har firmaet valgt at ændre Lactocare Baby flaskerne. Da producenten har erfaret at der kan være problemer med at få dråberne ud er følgende vejledning udarbejdet - se venligst dette link: https://www.webapoteket.dk/artikler/lactocare-baby-vejledning-i-ny-flaske På baggrund af dine observationer kontakter vi igen producenten for at høre om der er nye informationer. Mvh Webapoteket

pipetten tilbage please!

af Ann - 03-08-2017

Den er fuldstændig håbløs at dosere med den nye dims de har sat i - det tager for lang tid og vi har fuldstændig opgivet. så vi er nødt til at finde et nyt alternativ så længe der ikke er en ordentlig doserings-dims i flasken. pipetten virkerede fortrinligt så forstår ikke det her nye fuldstændigt tåbelige system, der ikke virker. men jeg kan se på anmeldelserne vi ikke er de eneste der har problemer.

Svar fra Webapoteket

Tak for din anmeldelse - som du selv skriver er der flere der har problemet, og producenten arbejder på højtryk på at finde en løsning. mvh Trine PErsson

Kom godt igang med et abonnement

Få dine varer leveret automatisk på abonnement. Det er helt gratis at oprette. Du opnår samme rabat som ved almindelige køb - og der er altid mulighed for fri fragt, hver gang!

 • Op til 25% rabat
 • Gratis levering til Klub- og Premium kunder
 • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst
 • Ingen uforudsete opkrævninger
 • Let selvbetjening til ændringer i dine abonnementer

 

Log ind eller opret en profil

 

Kom godt igang med et abonnement

 1. Vælg de varer du ønsker at abonnere på
 2. Vælg hvor ofte varen automatisk skal leveres
 3. Vent på, at din vare ankommer

Få yderligere hjælp i kundeservice

Mandag kl. 8.00-17.00
Tirsdag-fredag kl. 8.30-17.00
Lørdag kl. 9.00-13.00

Oprettelse af nyt abonnement

image

{{currentNewSubscription.productName}}

{{fc(currentNewSubscription.productPrice)}} kr. x

{{fc(currentNewSubscriptionTotal)}} kr.

Hvor ofte vil du have varen leveret?

Få hjælp

Leveringsintervaller

Vælg det uge-interval, som du ønsker at modtage varerne med. Du bestemmer uge-intervallet - vi sender i den ønskede uge, men ugedagen kan variere.

Dato må ikke være før dags dato
Forventet næste levering ultimo uge {{nextDeliveryWeek}}
Fortsæt med at handle

{{currentExisting.title}}

{{currentExisting.deliveryText}}
image

{{currentProduct.name}}

{{currentProduct.detailedCurrentPrice.major}},{{currentProduct.detailedCurrentPrice.minor}} kr. x

{{currentProduct.detailedTotalPrice.major}},{{currentProduct.detailedTotalPrice.minor}} kr.

{{currentExisting.subscriptionProducts.length}} varer på abonnement, i alt
{{currentExisting.detailedTotalPrice.major}},{{currentExisting.detailedTotalPrice.minor}} kr.
Forventet næste levering ultimo uge {{currentExisting.nextDeliveryText}}
Fortsæt med at handle

Vælg en pakkeshop eller -boks

Sådan, dit første abonnement er nu oprettet

Forventet næste levering ultimo uge {{nextDeliveryWeek}}
Fortsæt med at handle

Betalingskort er ikke tilknyttet

Betalingskort er ikke tilknyttet
Fortsæt med at handle