Kolicin Windi Klub

Unigroup Aps

Kolicin Windi

katetre til lindring af kolik

Indhold: 10 stk

V.nr.: 215330

På lager - sendes inden for 1-2 hverdage

Klubpris:127,05 kr. 14950
{{quantity}} stk er lagt i kurven
Windi er et kateter til engangbrug, som kan afhælp problemer med overskydende luft i maven hos babyer. Windi er fremstillet så det er sikkert at anvende på spædbørn og kan anvendes til behandling af kolik hos babyer.

Anvendelse:
1. Masser barnets mave blidt med hånden i en nedadgående bevægelse mod endetarmen. Gentag tre gange på hver side.

2. Løft barntes ben op mod hovedet og før forsigtigt kateteret ind i endetarmen, som om det var et termometer, Påfør en smule babyolie på spidsen for at lette indføringen Du vil høre en hislende lyd samtidig med, at luften kommer ud. Med det samme vil du opleve at barnet får det bedre.
Tag Windi ud og kasser det.

3. Efter indføring af Windi, bør det kun tage få sekunder at opnå den ønskede effekt. Hvis det ikke virker med det samme, gentages proceduren med massage, hvorefter der forsøges igen. Nogle gange kan det være nødvendigt meat gentage flere gange - i disse situationer kan det samme kateter godt anvendes igen.
Der må maks foretages 3 behandlinger på et døgn.

Sikkerhedsforanstaltninger
Lad aldrig kateteret sidde i barnets endetarm. Kasser det altid efter afsluttet behandling, da genbrug af kateteret kan udgøre en infektionsrisiko.
Behandingen med Windi må aldrig gentages mere en 3 gange i løbet af 24 timer.
Pakken indeholder 10 x Windi engangskatre.

Kateteret er fremstillet af blødt og smidigt TPE plast og indeholder ikke sundhedsskadelige stoffer eller kemikalier som BPA og PVC.

Produkter er registreret som medicinsk udstyr i henhold til direktiv 93/42/EEC

Anmeldelser (0)

Log ind i kundeklubbben for at anmelde produktet. Har du spørgsmål til varen, kan du kontakte os på info@webapoteket.dk eller telefon 8785 1133 Kolicin Windi