Nan Pro 2 Pulver

Nestlé

Nan Pro 2 Pulver

modermælkserstatning til baby 6+ mdr

Læs mere

kr. 104,25

stk
{{quantity}} stk er lagt i kurven
Fordele ved et abonnement

På lager - sendes inden for 1-2 hverdage

NAN Pro 2 pulver indeholder


 • Maltodextrin
 • Vegetabilsk olie (palme, raps, kokos, solsikke)
 • Afsaltet vallepulver
 • Skummetmælkspulver
 • Laktose
 • Emulgator (soyalecitin)
 • Fiskeolie
 • Olie fra Mortierella alpina
 • Mineraler (natrium, kalium, calcium, jern, magnesium, zink, jod, kobber, selen)
 • Vitaminer (A, D, E, K, C, thiamin, riboflavin, niacin, B6, folsyre, B12, biotin, pantotensyre), Bifidobacterium lactis og Streptococcus thermophilus.


Anmeldelser (9)

Log ind i kundeklubbben for at anmelde produktet. Har du spørgsmål til varen, kan du kontakte os på info@webapoteket.dk eller telefon 8785 1133 Nan Pro 2 Pulver

Godt produkt

af Nanna - 21-07-2020

Rigtig godt produkt, som min søn og jeg er blevet glad for at bruge. Lidt at dosere og god i smagen. Vil klart anbefale

Som førstegangsmor

af Emma - 09-09-2020

For mig har det været svært som 1 gangs mor og navigere i alle mærker af modermælk. Vi har prøvet det ene og det andet og aldrig rigtigt fundet er produkt som var det rigtige. Eller ikke før nu☺️ Samtidig har jeg været bekymret for at skifte fra nr 1 til nr 2 da jeg var bange for det ville give natteroderi! I form af jeg frygtede nr 2 mættede mindre end nr 1 Vi har indtil nu døjet med mave problemer og hendes energi. Her har NAN pro 2 været en kæmpe hjælp! Aldrig har jeg haft en pige som 1: spiser op 2 : ikke har problemer med hård mave 3: har en helt anden stråling! Hun sover bedre om natten, der er ikke en vild uro længere 🥰 Vi er mega taknemlige for at blive bekendt med NAN pro 2. De vil uden tvivl til hver en tid også få vores kæmpe anbefaling med på vejen!

Super godt produkt

af Jannie - 17-09-2020

NAN PRO 2 er et super godt produkt, der er velsmagende og nemt at benytte måde som pulver og de små kartoner. Pulveret er nemt at ryste ud, det danner ikke klumper og det gør det dermed også nemt at rengøre flasken bagefter. En lille detalje er, at skeen ligger øverst i pakken og du slipper derfor for, at skulle rode rundt i pulveret efter den. De små kartoner er geniale til at have med på farten, da de har skruelåg. Dette gør det også super nemt hjemme, når man skal blot skal have en tår mælk i koppen eller i grøden. Detaljen med skruelågen gør, at vi aldrig vil overveje et andet MME produkt. NAN PRO 2 fungere perfekt for vores datter, hun gylper ikke længere og får ikke ondt i maven, som hun har haft tidligere.

Tilfreds!

af Julie - 17-09-2020

Vi har brugt NAN PRO2 i en periode nu, og er yderst tilfredse a det er et mærke vi fortsætter med at bruge! Vores datter er tilfreds med smagen og produktet giver ikke problemer med maven.. Bøtten med pulver er nem at have med at gøre - og deres drikkeklare produkt, er nemt at have med på farten! Prisen er fin :)

Great product!!

af Maria - 20-09-2020

My son Liam is a mix fed baby, I breastfeed him and as I do not produce enough so he gets some supplement from formula milk. He had Nan pro 1 since birth and he was a healthy baby. But unfortunately when he was introduced to Nan Pro 2, he got really constipated that he had small tears in his anus and crying a lot while pooping. So we had to quickly shift to another brand to ease the constipation. Now he gets 2 spoons of Nan Pro 2 formula powder mixed with his solid food once a day, and that is not causing any problem. Every baby is different and their body reacts differently. Alongside he is also breastfed til now. But I have no doubt on the quality of Nan Pro 2 and the people I know who are giving this formula to their babies are also happy. The powder blends well and has a good quality. I would highly recommend this formula milk to other parents.

Let opløselig og klumper aldrig

af Frederikke - 20-09-2020

Lad mig starte med at sige: Nan pro 2 er efter min mening et fantastisk produkt. Og her kommer en uddybende forklaring på hvorfor: Min søn havde kolik de første fire måneder af sit liv og blev fuldammet. Han døjede med meget vanskelig forstoppelse. Da han var ca 6 måneder gik amningen i vasken og vi måtte bruge modermælkserstatning. Vi prøvede mange mærker pga. hans sarte mave, men det var først da vi prøvede NAN pro 2 at han fik det bedre. Jeg siger ikke at det er det bedste produkt på markedet for alle børn - børn er vel forskellige, men det var KLART det bedste for vores dreng.  En anden kæmpe fordel er at det opløses som en drøm. Det falder hurtigt til bunds, og der er simpelthen aldrig klumper i, i modsætning til mange andre mærker! Desuden er de færdigblandede portionsanretninger topsmarte at have med på farten. Jeg rejser meget i forbindelse med mit arbejde, og de har været guld værd at have med. Og så er de også smarte at have klar på køl, så baby kan drikke kold færdigblanding af en kop. Nu er vores dreng så småt ved at trappe ud af brugen af modermælkserstatning da han er fyldt et år, men jeg er så taknemmelig for at vi fandt dette produkt! Det eneste lillebitte minus er at produktet desværre ikke er økologisk. Det havde jeg foretrukket.

Nemt på farten

af Louise - 28-09-2020

Som 1-gangs mor der stadig ammer, har det været svært at finde rundt i alt, hvad der hedder modermælkserstatning og tilskudsblandinger. Vi har kun haft positive oplevelser med NAN Pro 2, der har gjort hverdagen lidt nemmere. Min plan var at malke ud til grød og mos, men jeg fandt hurtigt ud af, at det blev tidskrævende og besværligt. Sundhedsplejersken anbefalede tilskudsblanding, og NAN Pro fungerer super fint til vores behov. Pulveret er hurtigt at blande i grøden, når sulten melder sig, og der ikke er tålmodighed til at vente længe på maden. De små færdigblandede kartoner er nemme at have med på farten, hvis man har planer i løbet af dagen. Det er super smart med skruelåget i stedet for kartoner, hvor man klipper toppen åben. Det gør, at man kan bruge af kartonet løbende, i stedet for at smide resten ud med det samme, fordi man ikke kan have den med videre. Jeg vil helt klart anbefale NAN Pro 2 :-)

Fantastisk godt produkt

af Nanna - 22-07-2020

Fantastisk godt produkt med god smag og gode anvisninger. let at benytte

Tilfreds.!

af Betina - 21-09-2020

Vi er herhjemme, rigtig glad for NANPRO 2. Jeg var lidt bekymret, over at gå fra amning til flaske, da man tit høre det giver bøvl med maven. Den bekymring kunne jeg godt have sparet væk, for der har intet været. NANPRO 2 har været god til min dreng og hans mave. Vi har været glade for begge produkter, både pulverform og de færdigblandet brikker. De færdigblendet brikker, er super gode til når vi skal på farten og hvis det skal gå lidt hurtigt, herhjemme er han blevet over 4 måneder, så der varmer vi den ikke. Det gør det noget nemmere, da man ikke er afhængig af en mikrobølgeovn, men bare komme den direkte i flasken og så er den klar. Helt klart en anbefaling herfra.

Kom godt igang med et abonnement

Få dine varer leveret automatisk på abonnement. Det er helt gratis at oprette. Du opnår samme rabat som ved almindelige køb.

 • Op til 25% rabat
 • Fordelagtige fragtpriser til Klub- og Premium kunder
 • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst
 • Ingen uforudsete opkrævninger
 • Let selvbetjening til ændringer i dine abonnementer

 

Log ind eller opret en profil

 

Kom godt igang med et abonnement

 1. Vælg de varer du ønsker at abonnere på
 2. Vælg hvor ofte varen automatisk skal leveres
 3. Vent på, at din vare ankommer

 

Få yderligere hjælp i kundeservice

Chat:
Mandag: 08.00-17.00
Tirsdag-fredag: 08.30-17.00
Lørdag: 09.00-13.00

Telefon:
Mandag-fredag kl. 10.00-15.00

Oprettelse af nyt abonnement

image

{{currentNewSubscription.productName}}

{{fc(currentNewSubscription.productPrice)}} kr. x

{{fc(currentNewSubscriptionTotal)}} kr.

Hvor ofte vil du have varen leveret?

Få hjælp

Leveringsintervaller

Vælg det uge-interval, som du ønsker at modtage varerne med. Du bestemmer uge-intervallet - vi sender i den ønskede uge, men ugedagen kan variere.

Dato må ikke være før dags dato
Forventet næste levering ultimo uge {{nextDeliveryWeek}}
Fortsæt med at handle

{{currentExisting.title}}

{{currentExisting.deliveryText}}
image

{{currentProduct.name}}

{{currentProduct.detailedCurrentPrice.major}},{{currentProduct.detailedCurrentPrice.minor}} kr. x

{{currentProduct.detailedTotalPrice.major}},{{currentProduct.detailedTotalPrice.minor}} kr.

{{currentExisting.subscriptionProducts.length}} varer på abonnement, i alt
{{currentExisting.detailedTotalPrice.major}},{{currentExisting.detailedTotalPrice.minor}} kr.
Forventet næste levering ultimo uge {{currentExisting.nextDeliveryText}}
Fortsæt med at handle

Vælg en pakkeshop eller -boks

Sådan, dit første abonnement er nu oprettet

Forventet næste levering ultimo uge {{nextDeliveryWeek}}
Fortsæt med at handle

Betalingskort er ikke tilknyttet

Betalingskort er ikke tilknyttet
Fortsæt med at handle