SilDerm

Klinisk dokumenteret spray til ar og Dual Action gel til ar

SilDerm Scar Spray og Dual Action Scar Gel er let anvendelige silikoner til behandling og forebyggelse af alle typer røde ar (både nye og gamle).
Påføring af silikone to gange om dagen skaber et gunstigt miljø, så arret kan hele, og forbedrer dermed arrets kosmetiske udseende.

SilDerm Scar Spray og Dual Action Scar Gel indeholder 100 % silikone, som har dokumentation for at reducere rødme samt udglatte, blødgøre og udjævne ar. Samtidig lindrer SilDerm Scar Spray og Dual Action Scar Gel kløe, smerte og ubehag fra ar, der klør eller smerter, og misfarvningen forbundet med ar formindskes.

Silikone har dokumenteret effekt i behandlingen af abnorme ar i form af hypertrofiske ar og keloider. International Clinical Recommendations on Scar Management (2002) anbefaler, at silikonegel skulle være det første trin i behandlingstrappen i den indledende behandling af ar og ved forebyggelse af hypertrofiske ar og keloider.

SilDerm Scar Spray kan bruges på store ar som dem, der er forårsaget af brandsår eller større traumer, men også på led, bøjninger og behårede områder. SilDerm Scar Spray og Dual Action Scar Gel kan bruges i samspil med kompressionsbind eller andre former for arbehandling.

Produkter i kategorien