Januar-priser på udvalgte mærker:

 

Vi har samlet det bedste til dig, så du kan få dækket netop dit behov:

 

Solaray

Kosttilskud fra Solaray findes til kvinder, mænd, børn, gravide og ammende. I serien finder du forskellige vitaminer, mineraler og urteprodukter som supplement til en sund og varieret kost. Produkterne fra Solaray er glutenfrie, laktosefrie og fri for andre kunstige tilsætningsstoffer.

Find Solaray her >>

KAL

Kosttilskud fra KAL indeholder vitaminer, mineraler og urteprodukter, der med deres unikke koncentraioner og kombinationer, sikrer at produkterne understøtter specifikke elementer af kroppen, såsom hjernen, knoglerne og håret. Produkterne er laktosefri, glutenfrie og fri for andre kunstige tilsætningsstoffer.

Find KAL her >>

ESKIO-3

ESKIO-3 er ren og bæredygtig fiskeolie med et naturligt indhold af Omega-3. Omega-3 omfatter både EPA-syre og DHA-syre, som kommer fra fede fisk som laks, makrel og sild, samt ALA-syre fra planter. ESKIO-3 fås til både voksne og børn og kan indtages i kapselform, som tyggetablet og flydende.

Find ESKIO-3 her >>

Biorto

Biorto kosttilskud er en serie af forskellige vitaminer og mineraler. Sammensætningen i Biortos produkter er gennemtænk i forhold til både kilder, mængder og indbyrdes forhold. De fleste af Biortos kosttilskud er veganske og alle kapslerne er vegetabilske. Biortos produkter indeholder hverken tilsætnings- eller farvestoffer.

Find Biorto her >>

Drogens Vital

 Drogens Vital er mærket bag en lang række naturlige kosttilskud og vitaminer. Drogens Vital findes både som multivitaminer og kosttilskud med mineraler, så der er til ethvert behov.
Vitaminerne og kosttilskuddene fra Drogens Vital er et godt supplement til den daglige kost, dér hvor man ikke får tilstrækkeligt dækket vitaminbehovet.

Find Drogens Vital her >>


Tilbuddene gælder til og med søndag den 23. januar 2022