Black Friday kampagnen er nu slut

- vi er fortsat igang med at pakke ordrer 

 

Vi oplevede desværre fredag udfald på siden pga. ekstrem stor aktivitet på sitet, og kampagnen blev forlænget til søndag kl 18. Kampagnen er nu slut og vi takker for den store interesse

  • Vi har den 4. december sendtmail ud om  yderligere forlænget leveringstid, hvilket er beklageligt men desværre nødvendigt. Mailen indeholder denne info:

Vi kan umiddelbart ikke holde den lovede leveringstid på din bestilling. Vi har tidligere meldt en forsinkelse ud, og må nu desværre forlænge leveringstiden yderligere.

Vi har siden Black Friday haft bemanding på i døgndrift. Vi har masser af varer på lager, men pakkerne er så store, at det tager markant længere tid at pakke, end vi havde beregnet. Jeg må derfor med beklagelse erkende, at vi først har alle pakker ude i løbet af de næste 3 uger. Vi ser os dog nødsaget til at tage forbehold for udsolgte varer.

Du kan derfor forvente at modtage din pakke senest weekenden lige før jul.

Vi får enormt mange henvendelser på mail, telefon og chat om leveringstatus. Vi kan desværre ikke være mere præcise omkring, hvornår din pakke er fremme, da de mange 1000 ordrer ligger i en kø og vil blive sendt ud løbende de kommende uger.

Ønsker du, på baggrund af den ekstra forlængede leveringstid, at annullere din bestilling, må du meget gerne lade os det vide. Send en mail til: info@webapoteket.dk  Det vil være en stor hjælp om du vil påføre dit ordrenummer.

  • Hvis du er ok med ovenstående, vil det være en kæmpe hjælp, at du ikke svarer på den mail, du har modtaget, så kan vi nemlig bruge tiden på at pakke flere pakker :)

 

På forhånd tak for din forståelse og venlig overbærenhed.

 

_________________________________________________________________________________________

 

Særlige forhold for handel Black Friday på Webapoteket:

 

Lægemidler sendes ud før alt andet

Overfyldte pakkeshops og pakkebokse:

Omkring Black Friday udfordres GLS og PostNord af pladsmangel i pakkeshops og pakkebokse. I sådanne tilfælde, kan du opleve, at GLS eller postNord omdirigerer din pakke til en anden pakkeshop, end den, du har valgt. Dette får du besked om fra transportøren og ikke os. Ønsker du ikke at hente en omdirigeret pakke, kan du lade den gå retur. Vi er ikke involveret i en evt omdirigering, men vil meget gerne orienteres, hvis du ikke ønsker at hente en omdirigert pakke.

Udløb på varer:

Køb kun, hvad du ved du får brug for, og vær opmærksom på, at flere af vores varer er påført udløbsdato. Desværre kan vi ikke tilbyde at undersøge udløbsdato for specifikke varer på Black Friday. Vi sælger ikke ud af gamle produkter, men har nye varer på hylderne.

Gaveindpakning:

Gaveindpakning er ikke muligt, for varer der handles på Black Friday.

 

På forhånd tak for din forståelse.

 

 

 

Webapoteket, 3. december 2018