Lactocare Baby 2-pak Spar
19%

Teva

Lactocare Baby 2-pak

dråber m/ mælkesyrebakterier & D-vitamin

Type: Kosttilskud

Indhold: 2x7,5 ml

V.nr.: 217379

På lager - sendes inden for 1-2 hverdage

Vejl. pris DKK 179,95 kr. 14500
{{quantity}} stk er lagt i kurven

Lactocare Baby mælkesyrebakterier til baby fra 2 uger - 24 måneder


Lactocare Baby med pipette er et 2-i-1 kosttilskud, der indeholder et dagligt tilskud af 250 millioner levende mælkesyrebakterier samt 10 µg D-vitamin. Mælkesyrebakterier findes naturligt i vores krop i tarmene, og de er vigtige for en række essentielle funktioner i kroppen.Lactocare-serien fokuserer på mælkesyrebakterier, og Lactocare Baby har fokus på de behov, spædbørn og små børn har i starten af livet. Ud over mælkesyrebakterierne indeholder Lactocare Baby også D-vitamin, som er vigtigt for barnets normale vækst og udvikling af knogler.Med Lactocare Baby kan du altså give dit barn lidt hjælp til at få en sund bakterieflora i tarmene og det nødvendige D-vitamin, der er vigtig tidligt i livet. Produktet er laktosefrit.


 • Lactocare Baby er sammensat af 2 forskellige mælkesyrebakteriestammer.
 • Mælkesyrebakterier findes i mange fødevarer som f.eks yoghurt og ost, og mælkesyrebakterier er også naturligt til stede i vores egen mave-tarm-kanal.
 • Indeholder vitamin D3, som er nødvendig for barnets normale vækst og knogleudvikling.
 • Lactocare Baby indeholder solsikkeolie og er fri for laktose.


Sådan skal du anvende Lactocare Baby

Dosering med pipette

 • 5 dråber dagligt svarende til 10 mikrogram vitamin D3 fra barnet er 2 uger til 24 måneder.
 • Flasken rystes hver gang let inden dosering.
 • Pipetten holdes lodret ved dosering
 • Efter åbning opbevares flasken ved stuetemperatur med pipetten på. Den kan holde sig i 2 måneder efter åbning.


Lactocare Baby kan både gives direkte i munden på barnet, eller det kan blandes i barnets væske, ligesom det kan rystes ud på en ske og derefter gives til barnet.Den anbefalede dosis bør ikke overskrides.

Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Indhold pr. daglig dosis (5 dråber): • Levende mælkesyrebakterier:
 • Lactobacillus Reuteri: 125 millioner
 • Lactobacillus Rhamnosus: 125 millioner
 • Vitamin D: 10 µg - svarende til 100% af den anbefalede daglige mængde til børn fra 1-10 år.Råd og tips til Lactocare Baby


Lactocare Baby findes også i pakningsstørrelsen 7,5 ml.Lactocare indeholder koncentreret tilskud af mælkesyrebakterier fra velkendte stammer kombineret med andre aktive, gavnlige ingredienser. I Lactocare-serien finder du produkter til alle i familien og til enhver situation.Lactocare Baby er en del af produktserien fra Lactocare. Andre produkter i serien tæller:


 • Lactocare Daily indeholder 8 milliarder mælkesyrebakterier fordelt på 8 stammer plus zink, som bidrager til en normal omsætning af kulhydrater, proteiner og fedt og til et normalt syre-base-stofskifte.
 • Lactocare Stop giver dig et hurtigt tilskud af mælkesyrebakterier plus magnesium, der bidrager til elektrolyt-balancen og til at mindske træthed og udmattelse.
 • Lactocare Feminine med tranebærekstrakt og B2, der bidrager til vedligeholdelse af normale slimhinder.
 • Lactocare Digestive Comfort med fibre bevarer fordøjelseskomfort og peristaltik, støtter normal tarmpassage og lindrer forstoppelse.
 • Lactocare Travel med vitamin B6 er med til at støtte immunsystemets normale funktion samt mindsker træthed og udmattelse.
 • Lactocare Kids til børn fra 3 år med ananassmag kombinerer mælkesyre og vitamin D3.
 • Lactocare Mother & Child indeholder b.la. DHA, som bidrager til normal udvikling af hjerne og nethinde hos barnet. Mælkesyrebakterierne videregives fra moderen til barnet under amning.


Find alle produkter fra Lactocare her.

Lactocare Baby indeholder • Solsikkeolie
 • Lactobacillus reuteri
 • Lactobacillus rhamnosus
 • Fructooligosaccharider
 • Vitamin D3 (cholecaliferaol)


Lactocare Baby er fri for laktose.

Anmeldelser (5)

Log ind i kundeklubbben for at anmelde produktet. Har du spørgsmål til varen, kan du kontakte os på info@webapoteket.dk eller telefon 8785 1133 Lactocare Baby 2-pak

Gode dråber, men umulig at give

af Anita - 31-03-2017

Efter doseringsmekanismen er lavet om, er Lactocare d-dråber virkelig blevet svære at give. De kommer meget langsomt ud af flasken, hvilket gør det stort set umuligt at give til en lille baby. En skam for det er ellers de bedste d-dråber, vi har givet. Jeg håber virkelig, at producenten vil gå tilbage til den oprindelige pipette.

Godt produkt, men ikke særlig brugervenligt

af Jennie - 12-02-2017

I dette produkt er doseringsmekanismen lavet om, i stedet for pipetten er flasken nu udstyret med en prop. Der er tale om en prop, som er anderledes end de andre d-dråber-flasker, idet den ikke har en tud, der stikker ud, men derimod et hul. Dette gør, at dråberne ikke flyder optimalt, og tager længere tid om at komme ud. Da vores lille pige ikke er ældre end 3 måneder er brugen af ske ikke en mulighed. Derfor er vi nødt til at trykke hendes kinder ind for at holde hendes mund åben. Men når det tager længere tid nu at få dråberne ud, er det desværre blevet en dårlig oplevelse hver gang der skal gives dråber. Håber Webapoteket vil gå videre med det til producenten.

Svar fra Webapoteket

Kære Jennie - Tak for din anmeldelse. Producenten har for nyligt valgt at ændre på emballagen og dermed også måden dråberne kommer ud på. Jeg giver din besked videre til producenten. Venlig hilsen Anne Bønløkke

MEGET LANGSOMME DRÅBER

af Lisa - 23-06-2017

Jeg følger brugsanvisningen og dråberne er stadig ofte langsomme. Dette gælder særligt, når der ikke er meget tilbage i flasken. Hvis flasken er blevet lidt varm flyder olien lettere, men det er vist ikke meningen flasken må blive varm. Det er virkelig irriterende at skulle bruge så meget tid på d-dråber og jeg leder efter et andet produkt til at erstatte Lactocare. I må meget gerne videresende beskeden til producenten

Svar fra Webapoteket

Tak for din anmeldelse Lisa. Din besked er videresendt til producenten, som arbejder på en løsning.

Fantastisk produkt, men meget besværligt at give

af Anja - 30-12-2017

Vi har brugt d-dråberne fra Lactocare siden vores datter var helt lille. Det er et fantastisk produkt, men meget besværligt at give/dosere, da dråber er en evighed om at komme ud.

Svar fra Webapoteket

Hej Anja- tak for din anmeldelse - vi er enige i at den har drillet og kan oplyse at Actavis nu har ændret produkter, så det igen kommer med pipette og derfor er let at dosere. mvh Trine Persson

Godt produkt - men umuligt at få ud!!!!

af Annemette - 25-04-2017

Vi har været rigtig glade for produktet, men efter at have taget hul på en ny pakke hvor produktet er blandet og man nu ikke har den smarte pipette er det faktisk ganske umuligt at få udad flasken.! Det betyder at vi nu vil se os om efter et andet produkt.. En skam når nu vi har været så glade for det og den ene gang kæresten fik købt de forkerte D-vitaminer hvilket betød ondt i maven, er vi oprigtig kede af at skifte.. Men vi ser desværre inden anden udvej..

Svar fra Webapoteket

Kære Annemette. Tak for din anmeldelse. I den nye Lactocare baby er mælkesyrebakterier og d-vitamin blandet sammen i flasken på forhånd. For at sikre produktets stabilitet er flasken nu med drypanordning i stedet for pipette. Vi har lagt en artikel med vejledning i anvendelse af den nye flaske på hjemmesiden. Det er vigtigt at flasken rystes inden brug,men ikke under dosering, samt at den holdes på skrå: https://www.webapoteket.dk/artikler/lactocare-baby-vejledning-i-ny-flaske Virker det ikke så kontakt os på info@webapoteket.dk Mvh Anette Skovgaard