Avène Cleanance til fedtet og uren hud

 

Avène er et fransk hudplejemærke, som i mere end 30 år har beskæftiget sig med at udvikle produkter til selv den mest sensitive hud. Det som gør Avène helt unikt er at alle produkterne indeholder Avène Termalkildevand.

 

Termalkildevandet er naturligt mineraliseret kildevand, med sundhedsfremmende egenskaber. Det virker blødgørende, irritationsdæmpende og beroligende.

 

Cleanance serien fra Avène er specielt udviklet til alle former for fedtet og uren hud. I serien kan du finde flere forskellige underserier, som hver især kan løse forskellige behov. Alle produkterne i serien er non-comedone og tilstopper ikke hudens porer.

 

Rens:

Først og fremmest, så er det vigtigste et godt renseprodukt, her kan du i Cleanance serien vælge imellem Avène Cleanance Cleansing Gel eller Avène Cleanance Micellar Water.

 

Pleje:

Hvis du gerne vil modvirke urenheder, bumser, hudorme og synlinge porer – så prøv Cleanance Comedomed, som:

  • Har dokumenteret effekt efter blot 7 dage*
  • Mindsker bumser og hudorme
  • Hæmmer forekomsten af nye urenheder

 

Har du tendens til fedtet hud? Så anbefaler vi Cleanance Mattifying Emulsion, som virker matterende og regulerer talgproduktionen i huden.

 

Hvis du er voksen og stadig døjer med fedtet og uren hud, så kan du med fordel prøve vores Cleanance Women serien. Serien består af Cleanance Women Serum og Cleanance Women Night som er produkter specielt udviklet til voksne.

 

Pleje til hud i medicinsk udtørrende behandling:  

Er du derimod i medicinsk udtørrende behandling, så har vi Cleanance Hydra serien, som både indeholder en rens og en creme. Cleanance Hydra Cleanser og Cleanance Hydra Cream giver intensiv fugt og beroliger.

 

Solcreme:

Sidst men ikke mindst, så kan det være en god ide med en solcreme, som er specifikt udviklet til uren og fedtet hud. Her kan vi anbefale Sun Fluid SPF30+, som er matterende og oliefri.

 

 

*Klinisk studie under dermatologisk kontrol, 51 personer, 2 påføringer/dag i 56 dage.

 

Webapoteket, september 2021