Spar 30% på udvalgte mærker


Decubal, MDerma, ShaveSafe og Apotekets Økologiske hudplejeserie 

 

Vi har samlet det bedste til dig, så du kan få dækket netop dit behov:

 

Decubal:

Decubal er en hudplejeserie udviklet i tæt samarbejde med hudlæger. Serien er specielt egnet til dig med meget tør og sart hud i ansigtet og på kroppen. Decubal kan anvendes af hele familien.

Find Decubal her >>

 

MDerma:

MDerma er en hudplejeserie bestående af en række fugtgivende produkter, der passer til forskellige hudtyper og hudlidelser. MDerma stiller høje krav til effektivitet, sikkerhed og kvalitet, og produkterne er deklareret i samarbejde med AllergyCertified og Astma-Allergi Danmark.

Find alle MDerma produkterne her >>

 

ShaveSafe: 

ShaveSafe er en antibakteriel og desinficerende produktserie til både mænd og kvinder, der forebygger og fjerner de bakterier, der ofte er årsag til rødme, knopper, kløe og indgroede hår. ShaveSafe renser huden og skraberen, så du kan opnå optimal hygiejne og derved undgå kløe, knopper og indgroede hår.

Find alle ShaveSafe produkter her >>

 

Apotekets Økologiske hudplejeserie:

Apotekets økologisk certificeret hudplejeserie er mærket med Ecocert-mærket og indeholder de bedst egnede egenskaber. Serien er udviklet med hensyn til sundhed, funktionalitet og miljøet. I sortimentet er der creme til ansigtet og kroppen, håndcreme, håndsæbe og en plejende læbeolie. 

Se hele Apotekets Økologiske hudplejeserie her >>

 

 

 

Tilbuddet gælder til og med søndag d. 6. maj 2021.