Vaginal ubalance.. hvorfor vente med behandling?

Vaginal ubalance er en ganske almindelig tilstand hos kvinder. Faktisk oplever 25 % af alle kvinder underlivsgener i form af kløe, svie, irritation, revner, øget udflåd og lugtgener fra underlivet.

Bakteriefloraen i skeden består blandt andet af vigtige mælkesyrebakterier, der sikrer en sund balance og en sur pH-værdi på ca. 4. Sker der en forstyrrelse i balancen, kommer de vigtige mælkesyrebakterier i undertal og pH-værdien stiger. Denne ubalance sker ofte i forbindelse med menstruationen.

I denne tilstand har skeden svært ved at beskytte sig selv mod uønskede bakterier og andre mikroorganismer og symptomerne på ubalance opstår

Da vaginal ubalance er meget generende og ofte smertefuld, ønskes denne naturligvis behandlet hurtigst muligt.

Behandlingen kan typisk først ske efter menstruationen, hvilket er generende for kvinden, da dette forlænger perioden med symptomer.  

Det er der nu ændret ved med, ellen probiotisk tampon som indeholder naturlige mælkesyrebakterier udviklet specielt til brug når problemet opstår – under menstruation.

ellen probiotisk tampon frigiver mælkesyrebakterier samtidig med at de giver naturlig menstruationsbeskyttelse. På denne måde kan kvinden både opnår menstruations beskyttelse, forebygge og behandle vaginal ubalance og undgå unødige dage med generende vaginale symptomer.

Hver tampon indeholder et kompleks af 3 forskellige mælkesyreproducerende bakterier.

Naturlige LN bakteriestammer:

  • Lactobacillus gasseri, LN40
  • Lactobacillus frementum, LN 99
  • Lactobacillus rhamnosus, LN 113

8 mia. aktive mælkesyrer pr. tampon

ellen probiotisk tampon bør bruges 3 på hinanden følgende dage og bør ikke skiftes oftere end hver 2 time, for at få det fulde udbytte af mælkesyrebakterierne. Derfor findes tamponerne i 3 forskellige størrelser, mini, normal og super, med suge evne fra 9-12 g menstruationsvæske pr. tampon.

I ellen serien findes der også en intimcreme, som bruges til det ydre intimområde hos alle kvinder, som oplever tørhed, gener eller irritation i det ydre intimområde og som ønsker at bibeholde den naturlige vaginale balance. Ellen intimcreme indeholder naturlige mælkesyre bakterier, som forebygger og behandler.

Kvinders respons og oplevelse efter anvendelse er umiddelbart effekt og lindring af symptomer. Ellen intimcreme indeholder hverken vand, konserveringsmidler eller parfume.

 

Webapoteket, februar 2015