Tromborgs tips til teenagehud

     

Tromborgs råd til teenagehud kan bruges af både drenge og piger

Ung hud er særlig sensitiv overfor snavs og forurening. Samtidig er den unge ud ofte udfordret af hudens overproduktion af fedt og talg, som kan give både bumser og en skinnende hud. Det er derfor super vigtigt, at du husker at rense din hud 2 gang dagligt.  

Hvis du godt kan lide vask med vand anbefaler Marianne Tromborg Cleansing Foam til vask, som fugter huden, uden at den føles stram. Hvis din hud er meget følsom og sensitiv, er det en god ide ikke at bruge så meget vand og i stedet anvende Cleansing Water, der samtidig virker bakteriedræbende og derfor også er god til bumser. Cleansing Water mindsker hudirritation og den fjerner hurtigt både urenheder og makeup. Det er vigtigt, at du renser af både morgen og aften.

 

Afslut med ansigtsvand og fugtcreme

Hvis du har lyst, kan du efter afrensning fugte ansigtet med Calendula Water. Når du har renset, afslutter du med en fugtighedscreme, som f.eks. Pure Control eller Deluxe Face Cream.

 

En ansigtsmaske renser huden

Du kan supplere din hudplejerutine med et par gange om ugen at anvende den lækre mørke Mineral Mud Mask, som renser urenheder og virker antibakterielt eller Multivitamin Mask, som er en fugtgivende multivitaminkur. 

Alle Tromborgs produkter har en mild unisexduft og kan med fordel anvendes af både drenge og piger.

 

Hvilket produkt passer til netop din teenagehud?

I skemaet nedenfor kan du se, hvilke produkter Tromborg anbefaler. Hvis du klikker på det enkelte produkt, kan du gå til shoppen og købe det.

 

 

 
Tør/Sensitiv hud
Normal/kombineret hud
Uren/Fedtet hud
Rens – Morgen og aften      
Toner – morgen og aften
Creme – morgen og aften    
Masker 1-2 gange pr uge