SARDkopenhagen Cellulite behandling med professionel sugekop

Under cup-massage smidiggøres bindevævet og ophobede affaldsstoffer frigives. Detoxbehandlinger med sugekopterapi kan være en effektiv måde at minimere cellulite og opstramme hudens væv på baller, lår, mave og hofter.

 

Ophobning af affaldsstoffer i bindevævet er årsag til cellulite, slapt væv og dårlig blodcirkulation. For meget syreophobning i kroppen aflejrer affaldsstofferne i bindevævet og giver hævet, bulet, slapt og ømt væv.

I ansigtet vil det afspejle sig som slap, grå, livløs og trist hud med tendens til ophobninger omkring øjnene og hagepartiet. Man kan især opleve kraftige væskeophobninger om morgenen, som nogle gange fortager sig op af dagen. Mange oplever mørke rande og poser under øjnene.


Spiser vi for syrerig en kost, dyrker for lidt eller for meget motion og drikker for lidt vand, udskiller kroppen ikke syren og det aflejres i vævet i stedet. Meget kost omdannes til syre i kroppen under forbrændingsprocessen, det gælder også fødevarer som ellers betegnes som basekost. For at mindske disse problemer, kan man bearbejde vævet ved hjælp af opstrammende olier og sugekopper.

 

Sugekop-terapi på kroppen til cellulitis og mormorarme

Olierne vælges efter ønske, men en god ide er at vælge de mest vævsopstrammende olier, som f.eks. Cellulite Oil eller Arganolie.


Den mest effektive vej til at mindske cellulite er en mekanisk påvirkning, som den man får fra sugekop terapi. Sugekopperne sættes på huden og luften suges ud af koppen. Man trækker koppen i opad gående bevægelser -mod hjertet. Man kører i samme bane 3-6 gange indtil huden er let rødlig og man mærker varmen brede sig i hudområdet. 
Dette gentages hele vejen rundt fra knæene op til lysken. Tilsvarende gøres på balderne, hofterne, maven og bagsiden af armen.

 

Du kan se en demonstration af sugekopterapi til celullitebehandling her 

Det kan være svært at lave en effektiv detoxbehandling på sig selv over hele kroppen, derfor kan det anbefales at man med jævne mellemrum får en proffessionel detoxbehandling på klinik.
Sugekopperne fås i flere størrelser fra ca. 1,5 -7 cm. i diameter. Den mindste kop kan anvendes til både ansigt og krop. 

 

Du kan se og købe SARD sugekopperne hér.

 

Sugekop-terapi i ansigtet til opstramning

Til opstramning af ansigtet skal du begynde med at afrense ansigtet før sugekopbehandlingen. Afrens f.eks. med abrikoskerneolie blandet med Æterisk Rosen Geraniumolie eller Arganolie blandet med Lavendelolie og SARD skintonic med kamille, mandel og Rosen Geranium.

 

Til ansigtsbehandling skal du bruge den allermindste sugekop str. 1. Tilfør nu huden Sard Cellulitisolie eller 100% Ren Arganolie og kør forsigtigt med kopperne vandret på halsen, fra midten og ud og derefter fra hagen og op, ca. 3 gange i hver bane. Kør videre op langs den nasolabiale linje fra hagen op til næsefløjen. Rundt omkring øjnene køres der forsigtigt fra næseroden og ud til tindingen. På panden kan der både køres vandret eller lodret opad.


Huden bliver rød og varm og blodcirkulationen bliver virkelig boostet, hvilket fører masser af frisk ilt og næring til hudcellerne samt de elastine og collagene fibre i huden. Man kan kalde det et naturligt "face-lift". Huden vil langt mere effektivt optage de aktive ingredienser fra olieserum og dag/natcreme og væskeophobningerne vil være synligt mindre. 

Du kan se en videodemonstration af sugekopbehandling til ansigtet her.