Naturlig løsning på underlivsproblemer

De fleste kvinder oplever i perioder at døje med underlivsproblemer. Symptomerne ligner hinanden, men behandles forskelligt. Det er vigtigt at kende symptomerne og vælge den rette behandling for at få effekt. Multi-Gyn kan være løsningen.

 

Har du problemer med kløen, ændret udflåd, svie og hævelse forneden, kan det være svært at gennemskue, hvorvidt du lider af:

  • Bakterier i skeden (vaginose)
  • Svamp i skeden
  • Tørre slimhinder i vaginalområde og skede

 

Kend dine symptomer og vælg rette behandling

Ovenstående symptomer er fælles for de tre typiske underlivsproblemer, mange kvinder døjer med. Men de har hver især også nogle særlige karakteristika, og behandlingen er forskellig.

 

Bakteriel Vaginose

Bakteriel vaginose rammer omkring 1/3 af alle kvinder i den kønsmodne alder.

  • Særligt kendetegn er et hvidt eller gråligt udflåd med en karakteristisk, ubehagelig fiskelugt.
  • Multi-Gyn ActiGel giver hurtig lindring, men anbefales altid brugt 2 x dagligt i 5 dage for at forebygge tilbagevenden. Produkteter også velegnet sammen med eller efter en antiobiotikakur for at genskabe en sund balance i den vaginale flora.

Skedesvamp

Skedesvamp også kaldet candida er et problem, de fleste kvinder i den kønsmodne alder vil opleve en eller flere gange og forårsages af gærsvampen Candida albicans.

  • Særligt kendetegn er et grynet, hytteost-lignende udflåd.
  • Multi-Gyn FloraPlus lindrer med det samme symptomerne og forebygger tilbagevenden ved at stimulere fremvæksten af gavnlige bakterier, som forhindrer candida-svampen i at vokse. Indeholder 5 vaginaltuber til brug 5 dage i træk.

Skedetørhed

Vaginal tørhed er ikke kun et problem for kvinder i forbindelse med overgangsalderen. Tørre slimhinder kan optræde i alle aldre i forbindelse med hormonelle ændringer (herunder fødsel og amning), stress samt som bivirkning af lægemidler eller kemoterapi.

  • Særligt kendetegn er en tør, skrøbelig vagina, der bl.a. kan være årsag til smerter under samleje.
  • Multi-Gyn LiquiGel lindrer med det samme tørheden. Bruges mindst 1 x dagligt eller efter behov. At bruge den hver dag kan langsigtet mindske tørheden i vagina generelt, så de karakteristiske gener aftager eller forsvinder.

 

Se hele Multi-Gyn sortimentet her ≫

Læs mere om Multi-Gyn her ≫

 

Webapoteket, februar 2020

Multi-Gyn mod gener i underlivet