Lift4Skin tager år af dit udseende

Drømmer du om en fast og glat hud, vil du elske Lift4Skin. Serien er lækker og lukseriøs – et sikkert alternativ til plastikkirurgi og injektioner.

 

Serum med stor effekt

Med Lift4Skin serien har Oceanic skruet op for innovationen, da stjerneingrediensen er en syntetisk peptid, SYN®-AKE, som efterligner virkningen af Waglerin-1, et tripetid fundet i slangegift. Slangegiften er berømt for sin evne til at lamme sit bytte, men effekten i SYN®-AKE er dæmpet og hæmmer i stedet muskelsammentrækninger og minimerer derved dine rynker. SYN®-AKE har en botox-lignende effekt og i hudplejeserien Lift4Skin har den flere funktioner. Overordnet er SYN®-AKE guf for den aldrende hud, da peptiden forbygger og udjævner rynker og efterlader huden fast og spændstig. I Lift4Skin spiller SYN®-AKE genialt sammen med en cocktail af opstrammende og regenererende aktiver, som giver huden en dybt fugtgivende og langvarig blødhed, mens et patenteret anti-aging beskyttelseskompleks regenerer og genopbygger kollagen, genetablerer hudens elasticitet og beskytter mod udefra kommende faktorer.

Ved daglig brug udskyder du yderligere tegn på ældning af din ansigtshud. Effektiviteten er dokumenteret i flere internationale studier og peptiden har vundet prisen Swiss Technology Awards.

På webapoteket.dk finder du hele Lift4Skin-serien, som har en unisex-formular.

 

Serien består af:

Serien er inspireret af de anti-age-virkninger du opnår fra kosmetiske invasive behandlinger, og selv om det måske lyder avanceret og bekosteligt, så koster det dyreste produkt i serien kun 495 kroner.

 

Firmaet bag Lift4Skin

Oceanic, repræsenteret af Galaxa Pharma, som står bag serien Lift4Skin, er en prisvindende hudplejeproducent, som siden 1982 har skabt produkter, der tager hensyn til sensitiv og allergisk hud. Innovation er i centrum, og Oceanic går altid efter at bruge de bedste og mest veldokumenterede ingredienser, som bliver gennemtestet og analyseret for at sikre, at produkterne holder, hvad de lover — og gør det på en effektiv, men altid skånsom vis.

 

Find Lift4Skin her ≫

 

Webapoteket, juli 2019

Lift4Skin - reducerer dine rynker