Crescina GENVÆKST HFSC eller Crescina COMPLETE HFSC

Inden du går i behandling med Crescina HFSC, er det vigtigt at få fastslagt hvilken behandling der er optimal for dig -  Crescina GENVÆKST HFSC eller Crescina COMPLETE HFSC.

Det afgørende er her, om du alene lider af hårtab, eller om du samtidig lider af hårudtynding.

Læs mere om hårudtynding og hårtab her >>     

 

 

            Cresina Genvækst             Cresina CompleteCrescina GENVÆKST HFSC dækker behandling af udtyndet hår og sigter således mod at fremme hårets fysiologiske vækst i hårudtyndede områder. Crescina GENVÆKST HFSC stimulerer metabolismen af hårrodsceller og fremmer syntesen af keratin, der fører til produktion af nye hår.  

Crescina COMPLETE HFSC anbefales i tilfælde, hvor hårudtyndingen er kombineret med kraftigt hårtab. Der er tale om en fuldstændig behandling, som med fordel kombinerer Crescina GENVÆKST HFSC og Crescina ANTI-HÅRTAB i én og samme pakke. Crescina ANTI-HÅRTAB bremser løsrivelsen af allerede eksisterende hår, og modvirker herved en for tidlig hårløsrivelsesproces, hvorved hårtab undgås.

 

  Cresina graf
 

Læs mere om Crescina HFSC her >>

Læs om hårsække og hårets livscyklus her >>

 

Under behandlingen vil hårsækkenes tilstand langsomt ændres, og det er vigtigt at være opmærksom på dette da der evt. skal skiftes fra en behandling til en anden undervejs I behandlingsforløbet. Således vil mange der starter op med en Crescina COMPLETE HFSC, dvs. behandlingen bade dækker hårudtynding og hårtab, opleve at hårtabet stopper efter ca. 2-4 måneder. Når dette er tilfældet skftes behandling til Crescina GENVÆKST HFSC i den resterende behandlingsperiode.

 

Webapoteket, juni 2019