Velkommen til Ældre Sagen på Webapoteket


Vi er glade for at byde velkommen til samarbejdet med Ældre Sagen

 

Webapoteket er en dansk hjemmeside og et dansk online apotek, som sælger håndkøbs- og receptmedicin, hudpleje, kosttilskud og andre apotekervarer.

Vi er godkendte af den danske lægemiddelstyrelse og lever op til al gældende lovgivning for apoteker i Danmark. 

Vi giver samme rådgivning og opfølgning som på de fysiske apoteker - bare online via mail, chat eller telefon – alt efter hvad du ønsker.

 

Fordele for dig, der er medlem af Ældre Sagen

Som medlem af Ældre Sagen, kan du med din ældresags-rabatkode handle varer med ekstra 5% rabat.

Rabatten gælder ikke på receptmedicin, håndkøbsmedicin samt modermælkserstatning.

Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatkoder.

Rabatkoden finder du på Ældre Sagens hjemmeside – kom direkte til Ældre Sagens hjemmeside, klik her ≫

Rabatkoden indtastes i feltet "Angiv evt. gavekode" (se billedet herunder).

 

Sådan handler du

Du kan handle på to måder; med eller uden en kundeprofil. Fordelen ved en profil er, at dine data huskes, så det er lettere at handle næste gang.

Handler du uden profil, gør du således: Læg dine varer i kurven → gå til kurven → under varerne i kurven står der "angiv evt. gavekode" (tryk på den lille sorte trekant og skriv den kode, som du har fra Ældresagen, i feltet, som dukker op) → fortsæt til kassen → og udfyld adresse → klik gå til kassen → vælg om du vil hente i pakkehop eller have hjemmeleverance → accepter handelsbetingelserne nederst på siden → gå til betaling.

 

Sådan opretter du en profil

Hvis du ønsker at oprette en profil, skal du oprette dig via linket her. 

Der er to forskellige profiler at vælge imellem: Profilkunde og Klubkunde.

Du kan se forskellen på de tre profiler når du kommer ind på siden via linket ovenfor. Du skal blot vælge den ønskede profil ved oprettelsen.

 

Køb receptmedicin 

Du kan købe din receptmedicin hos os, og du kan vælge at oprette dig som profilkunde på vores side. Klik her for at oprette dig  

For at købe receptmedicin, skal du klikke på fanen recepter her og logge ind med NemID. Priserne på receptmedicin er den samme på alle Danmarks apoteker. Hvis varen på din recept kan lægges i kurven, har vi den på lager.

Tilskud udregnes automatisk ved bestillingen, og vi indberetter automatisk til sygeforsikringen danmark, hvis du markerer i "danmark-feltet" at du er medlem. Helt ligesom på et fysisk apotek.

 

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at gennemføre din bestilling, eller har du spørgsmål til en vare eller en behandling, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi har farmakonomer og farmaceuter klar ved telefon, mail og chat.

Telefon: 8785 1133

Mail: kundeservice@webapoteket.dk

 

 

 

Populære produkter