Velkommen til Ældre Sagen på Webapoteket

Vi er glade for at byde velkommen til samarbejdet med Ældre Sagen.

 

Webapoteket er en dansk hjemmeside, som sælger håndkøbs- og receptmedicin, hudpleje, kosttilskud og andre apotekervarer gennem Gazelle Online Apotek.

Vi er godkendte af den danske lægemiddelstyrelse og lever op til al gældende lovgivning for apoteker i Danmark. 

Vi giver samme rådgivning og opfølgning som på de fysiske apoteker, bare online, pr. mail, chat eller telefon – alt efter hvad du ønsker.

 

Fordele for dig, der er medlem af Ældre Sagen

Som medlem af Ældre Sagen, kan du med din ældresags-rabatkode handle varer med ekstra 5% rabat.

Rabatten gælder ikke på receptmedicin, håndkøbsmedicin samt modermælkserstatning.

Rabatkoden finder du på Ældre Sagens hjemmeside – kom direkte til Ældre Sagens hjemmeside, klik her

 

Sådan handler du: Du kan handle på to måder; med eller uden en kundeprofil. Fordelen ved en profil er, at dine data huskes, så det er lettere at handle næste gang.

Handler du uden profil, gør du således: Læg dine varer i kurven → gå til kurven → under varerne i kurven står der "angiv evt. rabatkode" (her indsætter du den kode, som du har fra Ældresagen) → fortsæt til kassen → og udfyld adresse → klik gå til kassen → vælg om du vil hente i pakkehop eller have hjemmeleverance → accepter handelsbetingelserne nederst på siden → gå til betaling.

Sådan opretter du en profil: Hvis du ønsker at oprettet en profil, skal du oprette dig via linket her. Du skal vælge profilkunde i oprettelsen. Det er den, der er forvalgt når du opretter dig via linket.

 

Køb receptmedicin 

Du kan købe din receptmedicin hos os. Det kræver, at du opretter dig som profilkunde på vores side. Klik her for at oprette dig  

Når du har oprettet dig, skal du klikke på fanen recepter her og logge ind med NemID. Priserne på receptmedicin er den samme på alle Danmarks apoteker. Hvis varen på din recept kan lægges i kurven, har vi den på lager.

Tilskud udregnes automatisk ved bestillingen, og vi indberetter automatisk til sygeforsikringen danmark, hvis du markerer i "danmark-feltet" at du er medlem. Helt ligesom på et fysisk apotek.

 

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at gennemføre din bestilling, eller har du spørgsmål til en vare eller en behandling, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi har farmakonomer og farmaceuter klar ved telefon, mail og chat.

Telefon: 8785 1133

Mail: info@webapoteket.dk

 

Venlig hilsen Trine Persson, apoteker

Populære produkter